5 odličnih ulja koja će vašoj kosi vratiti sjaj

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 23.02.2023.

0

Najbolja ulja za kosu

Najbolja ulja za kosu

Ako se, kao mnoge žene, borite s problemom suhe i ispucale kose, ovo je članak za vas jer smo pronašli 5 odličnih ulja koja će vašoj kosi u trenu vratiti sjaj te zdrav i glamurozan izgled.

Svaka žena želi imati zdravu i sjajnu kosu koja izgleda njegovano i elegantno, no to ponekad može biti pravi izazov za ostvariti. Kod jako suhe ili oštećene te ispucale kose, ključnu ulogu igra odabir odgovarajućih proizvoda za njegu te njihova pravilna primjena. Jedan od takvih proizvoda, koji biste svakako trebali dodati svojoj beauty rutini neovisno o tome koji tip kose imate, su hranjiva ulja za kosu.

Od čistih prirodnih ulja, do onih koja sadrže dodatne sastojke, na tržištu zaista postoji velik izbor različitih ulja za njegu kose. Ona se posebno preporučaju ženama s tankom i beživotnom kosom, no odlična su za sve tipove kose. Osim što kosu opskrbljuju vitaminima i drugim hranjivim tvarima, potiču njezin rast, sprječavaju opadanje, a mogu spriječiti i nastanak peruti. U nastavku smo izdvojili pet odličnih ulja koja morate isprobati.

1. Olaplex - N°7 Bonding Oil


Foto: Olaplex

Foto: Olaplex


2. Kérastase - Elixir Ultime L’huile Originale


Foto: Kérastase

Foto: Kérastase


3. Moroccanoil - Treatment


Foto: Moroccanoil

Foto: Moroccanoil


4. Pantene - Pro-V Keratin Protect Oil


Foto: Pantene

Foto: Pantene


5. Wella - Oil Reflections


Foto: Wella

Foto: WellaVIŠE O TEMAMAOlaplexKerastaseMorrocanoilPanteneWellauljaulja za kosu
Povezano