5 odličnih proizvoda za borbu s masnom kožom

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 14.09.2023.

0

Odlični proizvodi protiv masne kože lica

Odlični proizvodi protiv masne kože lica

Ako ste jedna od onih kojima se koža lica jako i brzo masti, isprobajte jedan od naših pet favorita koji će vam taj problem riješiti u trenu

Neovisno imate li općenito masnu kožu, ili vam se samo T-zona pojačano sjaji, sigurno ste upoznati s onim osjećajem kada se pogledate i vidite da vam se koža jako sjaji, bez obzira na sav trud i make-up koji ste nanijeli. To može biti jako frustrirajuće, a uzrok ovoga problema leži u pojačanom izlučivanju sebuma. Ljudi s takvim tipom kože su, osim sjajnom izgledu, skloni i pojavi prištića i sličnih nepravilnosti. Korak broj jedan u borbi s ovim problemom je pravilna i prilagođena njega kože.

Ako ste među onima koji se bore s viškom sebuma i sjaja, prvo morate odabrati odabrati odgovarajuće beauty proizvode. Prije svega, to je dobar čistač koji će s vašeg lica ukloniti sve nečistoće, a zatim i dobru kremu čija je formula specijalizirana za borbu protiv masne kože. U nastavku smo izdvojili pet odličnih proizvoda koji su kao stvorenu za masnu kožu lica. Dodajte ih svojoj beauty rutini i riješite se problema s kožom jednom zauvijek. Razlika će biti nevjerojatna.

1. Avon - Daily Defence Moisturiser


Foto: Avon

Foto: Avon


2. Ziaja - Cucumber


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Vichy - Normaderm Physiosolution


Foto: Vichy

Foto: Vichy


4. Bioderma - Sébium Night Peel


Foto: Bioderma

Foto: Bioderma


5. La Roche-Posay - Effaclar gel


Foto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posayVIŠE O TEMAMAAvonZiajaVichyBiodermaLa Roche Posaykreme za licegelovi za lice
Povezano