5 odličnih maski za problematičnu kožu lica

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 19.01.2022.

0

Maske za lice

Maske za lice

Ako je vaša koža sklona pojavi prištića i drugih nepravilnosti, izaberite jednu od naših top pet maski koje će vam pomoći riješiti ih se jednom zauvijek.

Brojne se žene bore s problematičnom kožom lica koja je sklona pojavi prištića, mitesera i drugih nepravilnosti. Bilo da se radi o genetskom problemu, stresu ili nekom drugom uzroku, jedini način da postignemo vidljive rezultate jest pravilna njega kože i odabir kvalitetnih beauty proizvoda prilagođenih potrebama naše kože. Na sreću, na beauty se tržištu može pronaći uistinu velik broj različitih proizvoda za problematičnu kožu.

Jedan od takvih proizvoda, koji biste svakako trebali dodati u svoju rutinu njege kože lica, su maske za lice. Birajte one čije su formule namijenjene njezi problematične kože i koristite ih barem jedanput ili dvaput tjedno. U nastavku smo izdvojili pet posebno dobrih maski za  problematičnu kožu lica koje vas sigurno neće razočarati. Odaberite onu najbolju za sebe i napokon postignite ten o kakvom ste oduvijek sanjali.

1. Neutrogena - Curcuma Clear Mask


Foto: Neutrogena

Foto: Neutrogena


2. Revolution - Purifying Charcoal Peel Off Mask


Foto: Revolution

Foto: Revolution


3. Ducray - Keracnyl Masque


Foto: Ducray

Foto: Ducray


4. Uriage - Hyséac Purifying Peel Off Mask


Foto: Uriage

Foto: Uriage


5. Garnier - Pure Active 3 in 1 Charcoal Mask


Foto: Garnier

Foto: GarnierVIŠE O TEMAMAGarnierUriageDucrayRevolutionNeutrogenamaskemaske za lice
Povezano