5 odličnih face primera uz koje će vaš make-up izgledati savršeno

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 16.05.2023.

0

Najbolji primeri za lice

Najbolji primeri za lice

Primer je neizostavan make-up proizvod koji osigurava da će šminka izgledati besprijekorno i postojano tijekom cijelog nošenja, zato smo za vas pronašli pet najboljih.

Svaka beauty entuzijastica zna koliko je za elegantan i besprijekoran make-up važna dobra priprema lica. Preskočimo li ju, riskiramo razmazivanje i skidanje make-upa koji ona može izgedati prilično neuredno. Osim klasičnih prvih koraka koji uključuju čišćenje lica i nanošenje hidratantne kreme, kako bismo svoje lice pretvorili u savršenu podlogu za nanošenje make-upa, potrebno je nanijeti i primer za lice. Primer je ključan za dugotrajnost našeg make-upa, zato ga nipošto ne biste trebali zanemariti u svojoj beauty rutini.

Osim što make-upu daje dugotrajnost koja nam je potrebna neovisno idemo li na posao, kavu s prijateljicama ili u noćni klub, primer za lice matira kožu kako bismo izbjegli neželjeni sjaj te smanjuje vidljivost pora kako bi naša podoga bila posve besprijekorna. Na beauty se tržištu može pronaći pregršt odličnih primera za lice, a mi smo zavirili u bogatu ponudu i izdvojili pet najboljih, čiji vas rezultat sigurno neće razočarati i koje biste svakako trebali isprobati.

1. Maybelline - Fit me Mattifying Primer


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


2. Bourjois - Always Fabulous Face Primer


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


3. L’Oréal - Infallible Resurfacing Primer


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


4. Essence - Hydro Hero Primer


Foto: Essence

Foto: Essence


5. Catrice - The Perfector Poreless Blur Primer


Foto: Catrice

Foto: CatriceVIŠE O TEMAMAMaybellineBourjoisLorealEssenceCatriceprimerprimer za lice
Povezano