5 najboljih crvenih ruževa za blagdanski make-up

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 21.12.2021.

0

Crveni ruževi na listi želja

Crveni ruževi na listi želja

Crveni ruž je pravi beauty klasik koji obožavamo nositi na usnama tijekom cijele godine, a pogotovo u blagdansko vrijeme, zato smo izdvojili 5 najboljih.

Svaka nova sezona sa sobom donosi neke nove i atraktivne trendove kojima je teško odoljeti, no u našim ormarima uvijek ima mjesta za one glavne modne klasike. Isto je i s kozmetičkom torbicom u kojoj se uvijek može pronaći neki kultni make-up proizvod, a jedan od njih je, bez sumnje, bezvremenski crveni ruž. Crveni ruž obožavamo nositi na usnama u svim prigodama, a pogotovo u blagdansko vrijeme koje nam je gotovo stiglo.

Ono što čini crveni ruž zaista posebnim je što pristaje svima i u trenu može učiniti i najjednostavniji make-up look, a i outfit, posebno glamuroznim. Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih beauty brendova i izdvojili pet crvenih ruževa za usne koji vas sigurno neće razočarati i koje ćete odmah poželjeti dodati svojoj kolekciji. Nastavite čitati i pronađite onaj koji najbolje odgovara vašem tenu i ukusu i koji ćete na usnama nositi u svim prigodama.

1. Maybelline - Hydra Extreme: Retro Ruby


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


2. Max factor - Velvet Matte: LoveFoto: Max Factor

Foto: Max Factor


3. Nyx - Shout Loud: Red HauteFoto: Nyx

Foto: Nyx


4. Bourjois - Rouge Velvet: Grande RouxFoto: Bourjois

Foto: Bourjois


5. MAC - Retro Matte: Ruby Woo 


Foto: MAC

Foto: MACVIŠE O TEMAMAMaybellineMax FactorNyxBourjoisMacruževiruževi za usnecrveni ruževi
Povezano