5 odličnih BB krema koje će zamijeniti puder(e)

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 04.07.2023.

0

Najbolje BB kreme za ljeto 2023.

Najbolje BB kreme za ljeto 2023.

BB kreme odlična su zamjena za klasični puder, a posebno ih obožavamo nositi na licu ljeti, zato smo pronašli pet najboljih.

Ljeto nam je stiglo pa sve više uživamo u vedrim danima i visokim temperaturama. One su nas natjerale da prilagodimo svoju garderobu novim, ljetnim uvjetima, ali i kozmetičku torbicu koju također treba osvježiti nekim novitetima. U ovome, najtoplijem dijelu godine nešto manje nosimo make-up nego zimi, a onda kada se za njega odlučimo, ipak sve više biramo neke laganije i prozračnije formule koje našem licu daju prirodan i nježan izgled.

Budući da je odgovarajuća podloga iznimno važna za dobar make-up, prije svega nju nastojimo prilagoditi ljetu pa tako često teške, klasične pudere zamijenjujemo lakšim varijantama kao što su to BB kreme. One prikrivaju nepravilnosti istovremeno njegujući kožu, a njihove lagane formule ne ostavljaju težak osjećaj na koži te licu daju elegantnan i prirodan izgled. U nastavku smo izdvojili pet najboljih koje svakako morate isprobati i čiji će vas efekt apsolutno oduševiti.

1. Bourjois - Healthy Mix BB Cream


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


2. Ziaja - BB Cream


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Bioderma - Sensibio AR BB Cream


Foto: Bioderma

Foto: Bioderma


4. Clinique - Dramatically Different Moisturizing BB-gel


Foto: Clinique

Foto: Clinique


5. L’Oréal - Magic BB Cream


Foto: L'Oréal

Foto: L'OréalVIŠE O TEMAMABourjoisZiajaBiodermaCliniqueLorealBB kremetonirane kreme
Povezano