5 novih parfema iz Zare za ljetne dane i noći

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 28.05.2024.

0

Odlični parfemi iz Zare

Odlični parfemi iz Zare

Neovisno preferirate li mijenjati parfeme ili ste vjerni jednom mirisu, ovi novi parfemi iz Zarine ljetne kolekcije sigurno vas neće razočarati.

Ljeto nam se polako, ali sigurno približava. Osim što nam donosi toplo vrijeme i vedre dane, ono će donijeti i brojne promjene u naše garderobe. Osim u garderobe, nova sezona mijenja i naše kozmetičke torbice, beauty proizvode koje koristimo, make-up koji nanosimo, a ponekad čak i parfeme i mirise koje volimo. Dok su neki uvijek vjerni jednom, specifičnom mirisu, mnogi vole eksperimentirati i u svojoj kolekciji imati široki dijapazon raznih mirisnih nota.

Ako ste jedna od takvih osoba, onda sigurno ne želite na baš svaki parfem potrošiti puno novaca. Upravo je to ono najbolje kada govorimo o parfemima iz Zare. Oni su savršen spoj kvalitete (u smislu dugotrajnih i vrlo ugodnih mirisa) te cijene, budućži da su uistinu pristupačni. S obzirom da nam je ljeto gotovo stiglo, Zara je predstavila novu kolekciju ljetnih parfema s notama poput vanilije i raznovrsnog cvijeća. U nastavku smo izdvojili 5 odličnih, koji vas sigurno neće razočarati.

1. Zara - Wonder Rose


Foto: Zara

Foto: Zara


2. Zara - Femme


Foto: Zara

Foto: Zara


3. Zara - Twilight Mauve


Foto: Zara

Foto: Zara


4. Zara - Tuberose


Foto: Zara

Foto: Zara


5. Zara - Pink Flambe


Foto: Zara

Foto: ZaraVIŠE O TEMAMAZaraparfemimirisiljetni parfemicvjetni parfemi
Povezano