5 nijansi lakova za nokte koje će obilježiti zimu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 15.11.2023.

0

Sjajni lakovi u nijansama zime

Sjajni lakovi u nijansama zime

Zima nam donosi posve novu paletu boja koja će obojiti naše manikure, a mi smo otkrili koje će to nijanse biti najpopularnije.

Elegantne manikure postižu sve veću popularnost te postaju jedan od omiljenih “modnih dodataka” brojnih žena. Postale su, poput parfema, izraz osobnog stila i karaktera. Kao i svaka nova sezona, tako i ova zimska pred nama sa sobom donosi brojne nove trendove te atraktivnu paletu boja koja će, između ostalog, obojiti i naše manikure. Istražili smo koje su to najpopularnije nijanse koje ćemo najviše nositi na svojim noktima.

Očekivano, jedna od “IT” nijansa manikure inspirirana blagdanoma svakako je crvena, posebno ona tamna, bordo boja. Osim crvenih nijansi, istaknut će se i zelene poput one maslinaste. Ove nijanse divno pristaju i dugim i kratkim noktima, a vašem će stilu dati dodatnu nijansu elegancije. U nastavku smo izdvojilu najljepše nijanse i odlične brendove lakova za nokte koje jednostavno morate isprobati i uz koje ćete imati manikuru kao da ste upravo izašli iz beauty salona.

1. OPI - Infinite Shine; Rebel With a Clause


Foto: OPI

Foto: OPI


2. Catrice - ICONAILS; Caught on the Red Carpet


Foto: Catrice

Foto: Catrice


3. Bourjois - 1 Second; Berry Much


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


4. Rimmel - 60 Seconds Super Shine; Crazy About Cargo


Foto: Rimmel

Foto: Rimmel


5. Gabriella Salvete - Longlasting Enamel; Sacramento


Foto: Gabriella Salvete

Foto: Gabriella SalveteVIŠE O TEMAMAOpiCatriceBourjoisRimmelGabriella Salvetelakovilakovi za noktemanikurenokti
Povezano