5 najboljih tekućih highlightera za ljetni make-up

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 07.07.2022.

0

Najbolji tekući highlighteri

Najbolji tekući highlighteri

Jedan od make-up proizvoda koji biste svakako trebali imati u svojoj ljetnoj kolekciji je highlighter, a mi smo pronašli pet najboljih, u njihovoj tekućoj varijanti.

Ljeto nam je odavno stiglo i sa sobom donijelo vedre dane i visoke temperature koji podrazumijevaju odlazak na odmor kojega jdva čekamo. Osim godišnjeg odmora od posla, ljeto znači i odmor za našu kožu pa sve manje koristimo teške pudere i slične make-up proizvode te se okrećemo njihovim laganim i prozraačnim varijantama. Svoju ljetnu beauty kolekciju slobodno možete svesti na samo nekoliko proizvoda koji će vašoj koži dati svjež i blistav izgled.
Jedan od takvih must-have proizvoda je highlighter, a ljeti posebno obožavamo one u tekućem obliku. On uspješno oponaša način na koji svjetlo pada na najviše točke lica te koži daje posebno blistav, zvjež i glamurozan izgled. Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih beauty brendova i izdvojili 5 najboljih koji vas sigurno neće razočarati. Tekuće formule čine ih laganim za nanošenje i puno prirodnijim što je savršeno za vruće ljetne dane.

1. Nyx - Away We Glow Highlighter


Foto: Nyx

Foto: Nyx


2. Avon - True Glow Drops


Foto: Avon

Foto: Avon


3. L’Oréal - Glow Mon Amour Highlighter


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


4. Max Factor - Miracle Glow Highlighter


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


5. Revolution - Highlighting Potion


Foto: Revolution

Foto: Revolution

VIŠE O TEMAMANyxAvonLorealMax FactorRevolutionhighlighteritekući highlighterimake-up
Povezano