5 najboljih seruma za suhu i oštećenu kosu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 01.11.2021.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Svaka se žena barem jednom susrela s problemom suhe i ispucale kose, zato smo izdvojili pet najboljih seruma koji će učiniti veliku razliku u njezi kose.

Kako bi naša kosa izgledala zdravo, sjajno i njegovano, nije dovoljno samo pronaći savršen šampon i regenerator, već je njegu potrebno obogatiti i nekim dodatnim beauty proizvodima. Jedan od takvih proizvoda, koji obožavaju mnoge žene, je hranjivi serum za kosu. On je savršen izbor za njegu kose tijekom cijele godine, a pogotovo u hladnijem dijelu kada je naša kosa posebno podložna oštećivanju od vanjskih utjecaja poput vlage i hladnoće.

Serumi za suhu i oštećenu kosu imaju bogate formule koje dubinski hrane vlasi, sprječavaju njihovo pucanje i oštećivanje te ih štite od svih štetnih vanjskih utjecaja. Najbolje ih je koristiti nakon pranja kose te nekoliko kapi proizvoda temeljito nanijeti na kosu i ostaviti da djeluje, bez ispiranja. U nastavku smo izdvojili pet najboljih seruma za kosu čije djelovanje će vas iznenaditi jer će razlika biti vidljiva već nakon prvih nekoliko korištenja.

1. Kérastase - Nutritive 8H Magic Night Serum


Foto: Kérastase

Foto: Kérastase


2. Ziaja - Argan & Tsubaki Oils Smoothing Hair Serum


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Olaplex - N°0 Intensive Bond Building Hair Treatment


Foto: Olaplex

Foto: Olaplex


4. Collistar - Special Perfect Hair Extra Light Liquid Crystals


Foto: Collistar

Foto: Collistar


5. Schwarzkopf - Gliss Hair Repair Daily Oil-Elixir


Foto: Schwarzkopf

Foto: SchwarzkopfVIŠE O TEMAMAKerastaseZiajaOlaplexCollistarSchwarzkopfnjega koseserumiserumi za kosu
Povezano