5 najboljih proizvoda za njegu vrata i dekoltea

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 28.10.2021.

0

Proizvodi za njegu vrata i dekoltea

Proizvodi za njegu vrata i dekoltea

Veliki dio naše beauty rutine uključuje njegu lica, a ono što često zaboravljamo jest da njegovati treba i vrat te dekolte, zato smo izdvojili pet najboljih proizvoda za to.

Vjerujemo da svaka žena već ima dobro izvježbane skincare rutine za jutro i večer koje najčešće uključuju njegu kože lica, a ono što mnoge od nas često zaboravljaju jest da njegovati treba i vrat te dekolte. Upravo se na tim područjima najčešće prvo pojave znakovi starenja i nepravilnosti, zato ih nikako ne bismo trebali preskakati prilikom dnevne njege kože. Na sreću, na tržištu postoje brojni proizvodi za njegu tih, često problematičnih, područja.

Zavirili smo u bogatu ponudu različitih beauty brendova kako bismo otkrili koji se sve proizvodi za njegu vrata i dekoltea mogu pronaći na policama naših omiljenih drogerija. U nastavku smo izdvojili pet najboljih koje biste svakako, što prije trebali dodati svojoj beauty rutini. Njihove formule hidratiziraju kožu te smanjuju bore i sve ostale znakove starenja. Isprobajte ih i sigurno nećete požaliti!

1. Eveline - Slim extreme


Foto: Eveline

Foto: Eveline


2. Shiseido - Benefiance Concentrated Neck Contour Treatment


Foto: Shiseido

Foto: Shiseido


3. Collistar - Pure Actives Collagen+Hyaluronic Acid Bust


Foto: Collistar

Foto: Collistar


4. Dermacol - Push Up Bust Firming and Lifting Care


Foto: Dermacol

Foto: Dermacol


5. Nivea - Cellular Anti-Age Serum


Foto: Nivea

Foto: NiveaVIŠE O TEMAMAEvelineShiseidoCollistarDermacolNiveakreme za vratkreme za dekolte
Povezano