5 pilinga za lice bez kojih je ljeto nezamislivo

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 29.06.2022.

0

Najbolji pilinzi za lice

Najbolji pilinzi za lice

Piling za lice trebao bi biti neizostavan dio vaše beauty rutine, pogotovo u ljetnim mjesecima, zato smo izdvojili pet odličnih koji će vašu kožu učiniti nevjerojatno blistavom i nježnom.

Ljeto nam je stiglo, a sve topliji dani donijeli su brojne promjene u naše garderobe, ali i kozmetičke torbice. Budući da je naša koža posebno osjetljiva na vremenske uvjete i promjene, potrebno je prilagoditi svoju beauty rutinu svakoj novoj sezoni i osvježiti svoju beauty kolekciju nekim novim proizvodima za njegu. Jedan od proizvoda koji biste svakako trebali uvrstiti u svoju njegu tijekom cijele godine, a posebno u ljetnim mjesecima, su pilinzi za lice.

Ljeti je koža posebno sklona oštećivanju budući da je puno više izložena suncu i njegovim štetnim UV-zrakama, a klime koje često isušuju zrak također ne pomažu. Upravo zato, svakako biste trebali koristiti piling za lice barem jednom tjednom kako biste odstranili sve suhe i umrle stanice kože te kako bi ona mogla disati i bolje upiti sve ostale hidratantne proizvode koje koristite. U nastavku smo izdvojili pet najboljih pilinga za lice čiji vas učinak sigurno neće razočarati, a promjenu ćete iznenađujuće brzo primijetiti!

1. Ziaja - Jeju Young Skin Scrub


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


2. Avon - Clearskin Pore & Shine Control Scrub


Foto: Avon

Foto: Avon


3. Eucerin - DermoPure Scrub


Foto: Eucerin

Foto: Eucerin


4. Dermacol - Face & Lip Peeling Grape


Foto: Dermacol

Foto: Dermacol


5. Uriage - Hygiene Gentle Jelly Face Scrub


Foto: Uriage

Foto: UriageVIŠE O TEMAMAZiajaAvonEucerinDermacolUriagepilinzipilinzi za licenjega kože
Povezano