5 mirisnih ulja za tijelo koja ćemo obožavati u ljetnim mjesecima

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 19.05.2022.

0

Najbolja ulja za tijelo za ljeto

Najbolja ulja za tijelo za ljeto

Mirisna ulja za tijelo odličan su izbor za ljetne mjesece jer su lagana na koži i daju joj prekrasan i sjajan izgled, a mi smo izdvojili pet najboljih.

S dolaskom sve toplijeg vremena i viših temperatura, vrijeme je za promjenu garderobe, ali i kozmetičke torbice koju također treba prilagoditi novim uvjetima. Svakog ljeta, okrećemo se beauty proizvodima nježnih i laganih formula i tekstura koji njeguju kožu, istovremeno joj dajući prirodan sjaj te zdrav i mladenački izgled. Umjesto teških hidratantnih krema, ove sezone obožavat ćemo lagana ulja za tijelo.

Ulja za tijelo idealna su za vruće ljetne dane kada želimo hidratizirati svoju kožu, ali i divno mirisati te izgledati sjajno. Suha ulja imaju nemasne i brzo upijajuće formule, a poneka sadrže i šljokice za posebno elegantan i zavodljiv izgled kože koju u ljetnim mjesecima najviše pokazujemo. Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih beauty brendova i izdvojili pet najboljih ulja za tijelo koja će nahraniti vašu kožu te joj dati posebno atraktivan “glow”.

1. Nuxe - Huile Prodigieuse Or


Foto: Nuxe

Foto: Nuxe


2. Ziaja - Cupuacu Crystalline Dry Oil


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Avon - Planet Spa The Ayurveda Ritual


Foto: Avon

Foto: Avon


4. Dermacol - Shimmer My Body


Foto: Dermacol

Foto: Dermacol


5. Rituals - The Ritual of Mehr

Foto: Rituals

Foto: RitualsVIŠE O TEMAMANuxeZiajaAvonDermacolRitualsuljaulja za tijelomirisna ulja
Povezano