5 maski koje će oživjeti vašu kosu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 23.03.2022.

0

Najbolje maske za proljetnu njegu kose

Najbolje maske za proljetnu njegu kose

Izdvojili smo pet odličnih maski za kosu koje će joj vratiti sjaj, volumen i glamurozan izgled o kakvome ste oduvijek sanjali.

Stiglo nam je proljeće i sa sobom donijelo brojne novosti te nas potaklo da na različite načine pokušamo osvježiti naš look, bilo da se radi o garderobi ili beauty rješenjima. Jedna od stvari na našoj listi kojoj je svakako potrebno osvježavanje je i kosa koja u zimskim mjesecima, zbog niskih tenperatura, ali i različitih pokrivala, brže gubi hidrataciju, a time i svoj zdrav i sjajan izgled. Ponekad nam se može činiti da nam je jedina opcija šišanje, ali na sreću, mogućnosti ima puno više!

Apsolutni must-have beauty proizvod koji spašava suhu i ispucalu kosu su maske za kosu. Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih beauty brendova i izdvojili pet iznimno kvalitetnih koje morate isprobati. Ono što nas je kod njih najviše oduševilo je to što brzo pokazuju rezultate, a nakon korištenja kosa je posebno svilenkasta, sjajna i meka na dodir. Ako još niste, krajnje je vrijeme da jednu dodate svojoj beauty kolekciji. Sigurni smo da nećete požaliti.

1. Ziaja - Argan & Tsubaku Oils Concentrated Smoothing Hair Mask


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


2. Kérastase - Nutritive Masque Magistral


Foto: Kérastase

Foto: Kérastase


3. Olaplex - Bond Intense Moisture Mask


Foto: Olaplex

Foto: Olaplex


4. Garnier - Fructis Papaya Hair Food


Foto: Garnier

Foto: Garnier


5. L’Oréal - Elseve Dream Long SOS Mask


Foto: L'Oréal

Foto: L'OréalVIŠE O TEMAMAZiajakerastaseOlaplexGarnierLorealmaskemaske za kosu
Povezano