5 laganih tekućih pudera koji su idealni za toplo vrijeme

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 16.04.2024.

0

Lagani tekući puderi za proljeće i ljeto

Lagani tekući puderi za proljeće i ljeto

S dolaskom toplijih dana, vrijeme je da prilagodimo svoj make-up pa biramo proizvode s laganim i prozračnim formulama, a upravo su takvi ovi puderi koje smo za vas izabrali.

Još nas samo dva mjeseca dijeli od ljeta, a to potvrđuju i sve topliji i vedriji dani. S promjenom sezone, uvijek mijenjamo i svoje garderobe pa zašto bi situacija bila drugačija s našim kozmetičkim torbicama. Zato tijekom onih najtoplijih mjeseci uvijek biramo make-up proizvode s laganim i prozračnim formulama koji će izgledati prirodno, a ne teško na našoj koži te koji ju istovremeno hidratiziraju i njeguju.

Najvažnije je izabrati kvalitetan tekući puder budući da upravo on prekriva cijelo naše lice. Ponekad može biti pravi izazov pronaći onaj savršeni koji će dobro prekrivati sve nepravilnosti, no koji će istovremeno izgledati prirodno i biti njegujuć za našu kožu. Upravo smo takve tekuće pudere za vas pronašli. Isprobajte ih ovoga ljeta - sigurni smo da ćete pronaći onaj savršen za sebe u toplim danima koji nam slijede.

1. Bourjois - Healthy Mix


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


2. Wet n Wild - Photo Focus Foundation


Foto: Wet n Wild

Foto: Wet n Wild


3. MAC - Studio Radiance Foundation


Foto: MAC

Foto: MAC


4. Rimmel - Kind & Free Foundation


Foto: Rimmel

Foto: Rimmel


5. Urban Decay - Hydromaniac Foundation


Foto: Urban Decay

Foto: Urban DecayVIŠE O TEMAMABourjoisWet n WildMacRimmelUrban decaypuderitekući puderimake-up
Povezano