5 laganih pudera koji su idealni za ljeto

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 15.06.2023.

0

Najbolji prozračni puderi za ljeto

Najbolji prozračni puderi za ljeto

Ljeti preferiramo na licu nositi lagane i prozračne formule, zato smo pronašli pet odličnih laganih pudera koji prekrivaju nepravilnosti, ali i njeguju kožu.

Stiže nam ljeto, a osim u naše ormare, ono će donijeti promjene i u naše kozmetičke torbice. Dok smo zimi preferirali make-up s visokim prekrivanjem i jakim pigmentima te smo birali neke tamnije i zagasite nijanse, ovog ljeta ćemo se okrenuti nešto prozračnijem i prirodnijem make-upu. Za to nam je prije svega potrebna odgovarajuća podloga, odnosno puder koji odlično prikriva nepravilnosti, no istovremeno njeguje kožu i na njoj ne ostavlja osjećaj težine.

U moru različitih make-up proizvoda, ponekad je teško pronaći one savršene za potrebe naše kože. To je pogotovo istina kada govorimo o puderima kojih uistinu ima mnogo, a razlikuju se od formule, do nijanse te završnog efekta. Zavirili smo u tu bogatu ponudu naših najdražih beauty brendova i pronašli pet odličnih tekućih pudera koji će vam pomoći u postizanju besprijekornog tena, ali će istovremeno i njegovati vašu kožu. Nastavite čitati i pronađite svojeg glavnog make-up saveznika za nadolazeće ljetne mjesece.

1. Wet n Wild - Photo Focus Foundation


Foto: Wet n Wild

Foto: Wet n Wild


2. Vichy - Minéralblend Foundation


Foto: Vichy

Foto: Vichy


3. Bourjois - Healthy Mix Foundation


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


4. Maybelline - Perfector 4-in-1 Glow Foundation


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


5. Catrice - True Skin Foundation


Foto: Catrice

Foto: CatriceVIŠE O TEMAMAWet n WildVichyBourjoisMaybellineCatricepuderitekući puderimake-up
Povezano