5 kremastih highlightera za sjajan i glamurozan make-up

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 31.01.2024.

0

Sjajni kremasti highlighteri

Sjajni kremasti highlighteri

Highlighter je must za sofisticiran, ali glamurozan izgled make-upa, zato smo za vas pronašli pet odličnih i kremastih, čiji će vas efekt ostaviti bez daha.

Highlighter je jedan od onih beauty proizvoda koji jednostavno ne možemo i ne smijemo preskakati kada želimo da naš make-up bude posebno glamurozan i sofisticiran. To znaju i poznati vizažisti pa taj divan sjaj highlightera uvijek viđamo i na licima poznatih dama. Ako ste se pitali u čemu je tajna njihovog sjajnog izgleda, sada znate, a u nastavku ćemo vam otkriti i pet odličnih highlightera koji će vam pomoći da takav izgled postignete sami, u samo nekoliko jednostavnih koraka koje zaista može svatko slijediti.

U zimskim mjesecima preporučamo korištenje kremastih ili tekućih highlightera jer oni manje isušuju kožu te se lakše s njome stapaju. Možete ih nanositi čak i prstima tako da lagano "utapkate" highlighter ili kistom, a možete ga i pomiješati sa svojim tekućim puderom kako biste dobili efekt "unutarnjeg" sjaja lica. Highlighter nanesite na one dijelove lica koji su prirodno obasjani poput gornjeg dijela obraza, vrha nosa i usana i slično. U nastavku otkrijte naših pet favorita i dodajte barem jedan svojoj kozmetičkoj torbici.

1. Maybelline - Master Strobing Stick Illuminating Highlighter


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


2. Benefit - High Beam Highlighter


Foto: Benefit

Foto: Benefit


3. L’Oréal - Wake Up & Glow Glow Mon Amour


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


4. Nyx - Born to Glow Highlighter


Foto: Nyx

Foto: Nyx


5. Revolution - Illuminate and Glow Highlighter


Foto: Revolution

Foto: RevolutionVIŠE O TEMAMAMaybellineBenefitLorealNyxRevoutionhighlighterimake-up
Povezano