5 kremastih bronzera za savršeno zavodljiv make-up

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 18.07.2023.

0

Najbolji kremasti bronzeri za preplanuli make-up

Najbolji kremasti bronzeri za preplanuli make-up

Ako svome licu želite dati zavodljivo preplanuli i egzotičan izgled, isprobajte jedan od ovih pet odličnih kremastih bronzera.

Stiglo nam je ljeto, a mi jedva čekamo da nam koža i lice poprime zavodljiv preplanuli izgled koji kao da skriva baš sve nepravilnosti. Ipak, ne želimo li čekati taj izgled suncem okupane kože, tu su beauty proizvodi koji ga savršeno imitiraju. Prije svega, radi se naravno o bronzeru koji make-upu daje preplanuli izgled, ali i ističe prirodnu ljepotu lica, samo ga treba znati pravilno nanijeti. Ljeti su posebno popularne kremaste varijante koje se lako razmazuju te koži daju vrlo prirodan, sjajan izgled.

Prije nego što započnete s nanošenjem bronzera, pripremite kožu čišćenjem lica i nanošenjem hidratantne kreme. Zatim kremasti bronzer nanesite na područja lica koja prirodono potamne kada ste izloženi suncu kao što su to sljepoočnice, jagodice i slično. Također dobro razmažite kako ne bi ostalo vidljivih linija. U nastavku smo izdvojili pet odličnih kremastih bronzera s kojima ćete za čas postići željeni efekt.

1. Nyx - Wonder Stick Dual Face Lift


Foto: Nyx

Foto: Nyx


2. Essence - Baby Got Bronze


Foto: Essence

Foto: Essence


3. Max Factor - Miracle Sheer Gel Bronzer


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


4. Revolution - Chocolate Bronzer


Foto: Revolution

Foto: Revolution


5. NARS - Bronzing Cream


Foto: NARS

Foto: NARSVIŠE O TEMAMANyxEssenceMax FactorRevolutionNARSbronzerimake-up
Povezano