5 krema za lice s hijaluronom koje morate isprobati

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 21.11.2023.

0

Kreme za lice s hijaluronom

Kreme za lice s hijaluronom

Hijaluron ima brojne pozitivne učinke za njegu kože, zato smo za vas pronašli pet sjajnih krema s tim aktivnim sastojkom koje će preporoditi vašu kožu.

Svaka beauty entuzijastica zna koliko je važna kvalitetna i redovita njega kože, a pogotovo koža lica koja je najčešće izložena štetnim vanjskim utjecajima. Nagle promjene temepratura, suhi zrak, uv-zrake pa čak i često nošenje make-upa mogu doprinjeti njezinom isušivanju, ali i ubrzanom starenju. Zato je vrlo važno u svojoj kozmetičkoj torbici imati dobre hidratantne proizvode koji će održavati njezino zdravlje i svježinu.

Budući da se na beauty tržištu može pronaći mnoštvo proizvoda s raznim aktivnim sastojcima i formulama, ponekad se može biti teško snaći. Zato vam preporučamo da svojoj kozmetičkoj torbici dodate jednu kremu koja u sebi sadrži hijaluron jer je upravo on odličan za zdravlje naše kože, ali i održavanje iste mladolikom. On uklanja suhoću i hidratizira dubinske slojeve kože, a također i stvara zaštitnu barijeru kako bi koža dulje ostala njegovana. Osim toga, pospješuje elastičnost kože i uklanja sitne bore s lica. U nastavku otkrijte naših pet favorita.

1. Mixa - Hyalurogel Rich Cream


Foto: Mixa

Foto: Mixa


2. La Roche-Posay - Hyalu B5


Foto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posay


3. Neutrogena - Hydro Boost Gel Cream


Foto: Neutrogena

Foto: Neutrogena


4. CeraVe - SA Smoothing Cream


Foto: CeraVe

Foto: CeraVe


5. Vichy - Aqualia Thermal


Foto: Vichy

Foto: VichyVIŠE O TEMAMAMixaLa roche posayNeutrogenaCeraVeVichykremekreme za lice
Povezano