5 krema sa zaštitnim faktorom za besprijekornu kožu lica

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 12.04.2021.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Svakim danom sve više rastu temperature, a s njima i rizik od oštećenja kože, zato smo izdvojili 5 najboljih krema koje će zaštititi i njegovati vašu kožu lica.

Stiglo nam je proljeće, a s njime i sve duži dani te više temperature. Iako smo jedva dočekali osjetiti tople sunčeve zrake na licu, važno je imati na umu kako one znantno oštećuju kožu te se potrebno zaštititi prije odlaska po svoju dozu D vitamina. Mnoga istraživanja pokazala su kako UV-zrake ubrzavaju starenje kože te generalno ugrožavaju njezino zdravlje. Nasreću, to je vrlo lako izbjeći i to bez žrtvovanja kvalitetnog vremena provedenog na otvorenom.
Kako biste zaštitili svoju kožu i bez straha uživali na suncu, investirajte u dobru kremu za lice sa zaštitnim faktorom. One odbijaju štetne UV-zrake te istovremeno njeguju i hidratiziraju vašu kožu kako bi ostala nježna i meka na dodir. Pronađite onu koja najbolje odgovara vašem tipu kože i koja ima široki spektar zaštite. Zavirili smo u široku ponudu različitih beauty brendova i izdvojili pet odličnih krema za lica sa zaštitinim faktorom    koje vas neće razočarati.

1. Avène - Cleanance Solaire Sunscreen SPF 50+


Foto: Avène

Foto: Avène


2. Bioderma - Photoderm AR SPF 50+


Foto: Bioderma

Foto: Bioderma


3. Nuxe - Sun SPF  50


Foto: Nuxe

Foto: Nuxe


4. Uriage - Bariésun Fragrance-Free Cream SPF 50+


Foto: Uriage

Foto: Uriage


5. Nivea - Sun SPF 50


Foto: Nivea

Foto: Nivea

VIŠE O TEMAMAAveneBiodermaNuxeUriageNiveakremekreme za licekreme sa zaštitnim faktorom
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se