5 koraka do savršenog ljetnog makeupa (i još 5 najboljih proizvoda)!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 04.07.2018.

7

Make-up hitovi za ljeto 2018.

Make-up hitovi za ljeto 2018.

Dolazi nam vrijeme romantičnih spojeva, šetnja po plaži i izlaska do jutra - budite spremne za njega! Donosimo 5 dobrih savjeta, ali i 5 izvrsnih proizvoda.

Mi znamo sve tajne dobrog makeupa - čitajte i pamtite!

1. Koža: Preporučujemo Primer za lice YSL Encre De Peau

YSL Encre De Peau

YSL Encre De Peau

Ljeti je bolje izbjegavati guste tonirane kreme. Primer All Hours odlična je zamjena za njih - riječ je o prvom koraku prema prirodnom makeupu. Ovaj će primer zagladiti vašu kožu, smanjiti pore i lišiti vas masnog sjaja na koži.

2. Trepavice: Preporučujemo maskaru Givenchy Noir Interdit

Givenchy Noir Interdit

Givenchy Noir Interdit

S novom će maskarom vaš pogled biti privlačan kao nikada! Zahvaljujući jedinstvenoj četkici, svaka će trepavica biti u potpunosti prekrivena. Obujam, dužina i raskošna boja formula su idealne maskare!

3. Oči: Preporučujemo tuš za oči u gelu Shiseido Inkstroke

Shiseido Inkstroke

Shiseido Inkstroke

Ako su vam se uvijek sviđale tajanstvene japanske gejše, svidjet će vam se novi tuš u gelu Inkstroke kuće Shiseido. Odlična tekstura, lakoća nanošenja i bogate nijanse ovaj gel čine pravim pomoćnikom ljubitelja zagonetnog makeupa.

4. Usne: preporučujemo tintu za usne Dior Addict

Dior Addict

Dior Addict

Dior Addict prva je tinta za stvaranje savršenog premaza s efektom povećanja volumena usana. Ima odličnu teksturu, sjaj i bogatu, dugotrajnu boju. Zadržat će se na vašim usnama 8 sati, a one će biti kvalitetno hidratizirane.

5. Zadnji "touch": Preporučujemo tekući highlighter Make Up For Ever Ultra HD Soft Light

Make Up For Ever Ultra HD Soft Light

Make Up For Ever Ultra HD Soft Light

Tekući highlighter Soft Light francuskog branda Make Up Forever uljepšava ton kože zahvaljujući pigmentima koji licu daju zdrav sjaj.


VIŠE O TEMAMAtrepaviceprimeri za liceYSL Encre De Peautinta za usneDior Addicthighlighteritekući highlighterGivenchy Noir InterditShiseido InkstrokeMake Up For Ever Ultra HD Soft Light
Povezano