5 ključnih stilova sunčanih naočala za proljeće 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.03.2021.

0

Foto: De Rigo

Foto: De Rigo

Pronalaženje udobnih i kvalitetnih sunčanih naočala prečesto je vrlo zahtjevno, ali dobra je vijest kako postoji veliki broj brendova koji će olakšati vašu potragu

Ako tražite sunčane naočale koje će vam ponuditi optimalnu i ne pretjeranu dramu na licu,  ili ste više zaljubljenik u klasične i kultne modele, idealno je vrijeme da krenete razmišljati o nekim novim nijansama.

Skoro će proljeće, a klima je u posljednje vrijeme karakteristično nepredvidljiva. Nemojte zaboraviti da smo sretnici djelovanja još uvijek zimskog sunca. Imate savršen izgovor za novo ulaganje u par novih sunčanih naočala, jer kako najavljuju prognostičari, ljeto će biti dugo i toplo.

Potražite svojeg favorita među 5 ključnih stilova modnih marki talijanske kuće De Rigo (Police – Furla - Carolina Herrera i Fila) za savršen pogled okupan suncem!

1. Always Fashion

Police&Lewis Hamilton – 1.570,00 kn

Police&Lewis Hamilton – 1.570,00 kn

Ako do sada niste odustali od svog omiljenog avijator modela, uistinu imate sreće. Što se tiče ovih modela ne možete pogriješiti s bezvremenskom verzijom najnovijih modela iz kolekcije Police and Police & Lewis Hamilton.

2. New Matrix

Carolina Herrera – 1.270,00 kn

Carolina Herrera – 1.270,00 kn

Kao i prije, film iz 90-ih i dalje ostaje relevantna inspiracija za mnoge dizajnere. Da je Matrix prilagođen za 2021. godinu, svjedoče nove i nešto veće siluete izražajnijih i oštrijih kutova i boja. Takve bi modele poželjela svaka matrix djevojka.

3. Futuristic Shield Shades

Furla – 1.345,00 kn

Furla – 1.345,00 kn

Zašto stvari ne biste promijenili s nekoliko izvanrednih i neobičnih modela? Možda ih je nezgodno nositi u stvarnom životu, ali ćete izgledati kao putnik s punim radnim vremenom. Modeli samo za najhrabrije!

4. Retro Cat-Eye

Carolina Herrera – 1.345,00 kn

Carolina Herrera – 1.345,00 kn

Na ljepoticama zlatnog doba poput Grace Kelly, Audrey Hepburn i Elizabeth Taylor okviri mačjeg oka bili su klasični koliko god su mogli biti, ali 2021. godine upravo su nepokolebljivi izbor vaše nove sunčane kolekcije. Obožavaju ih ljepotice poput Belle i Gigi Hadid.

5. Fresh Granny

Police – 1.270,00 kn

Police – 1.270,00 kn

Mini okviri posljednjih sezona sve više ustupaju mjesto oversize modelima. Topli tonovi, slojeviti jednobojni ili višebojni acetatni tonovi - s uzorkom kornjače ili tigra – takvi retro oblici su detalji koje morate imati na umu kada razmišljate o svojoj baki.


VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleDe Rigo VisionPoliceFurlaCarolina Herrera
Povezano