5 jednostavnih ideja za kupaonicu iz snova

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.01.2021.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Unaprijedite funkcionalnost (i stil) kupaonice uz ove jednostavne ali cjenovno vrlo povoljne ideje koje nam stižu iz Ikee

Rješenja za odlaganje u kupaonici služe za sve – od pasti za zube do nakita, prljavih čarapa i igračaka za kadu. Ako tome dodate jutarnju gužvu i mokre ručnike, kaos samo što se nije pojavio. Možda ne mora biti tako...? Unaprijedite funkcionalnost (i stil) kupaonice uz ove jednostavne, povoljne ideje koje nam stižu iz Ikee.

1. Ovladajte predmetima u kupaonici

Ikea

Ikea

Pravilo je jednostavno: neuredne i privatne predmete stavite u ladice, a one koji vas vesele bolje je staviti na otvorene police. Ako predmete koje koristite zajedno i grupirate (npr. igračke za kadu u jednoj košari, predmete za spa u drugoj i tako dalje), bit će ih lakše pronaći i organizirati.

2. Rješenja za odlaganje, bez bušenja

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Rješenja za odlaganje u kupaonici možete udvostručiti čak i kada bušenje nije opcija. Sve što trebate su viseći organizatori iz Ikee koji ne zahtijevaju bušenje – jaki vakuumski držači poslužit će za brojne bočice šampona, a mogu se skinuti i ponovno postaviti kako dijete raste. Kolica će poslužiti za uredno organizirana sredstva za pranje rublja, dodatne ručnike i čistu odjeću.

3. Odlaganje na ljepši i funkcionalniji način

Ikea

Ikea

Prostrane ladice s umetcima koji organiziraju sve što se u njima nalazi. Klupa s puno prostora za odlaganje i prekrasna košara za korištene ručnike. Police za često korištene predmete podijeljene u staklene posude te pletene košare za predmete koji često stvaraju nered. Istaknite svoju osobnost uz namještaj i detalje prepune stila koji će se pobrinuti i za sve vaše stvari.

4. Kombinacija otvorenih i zatvorenih rješenja

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Kombinacija otvorenih i zatvorenih rješenja za odlaganje u kupaonicama i posebne police za svakog člana obitelji sprječavaju nered. Kolica će poslužiti kao dodatan prostor za odlaganje i pomoći pri organizaciji, a možete ih postaviti pokraj sebe bilo da uživate u kupki, nanosite losion ili šminku.

5. Minimalizam iznad svega

Ikea

Ikea

Da biste dizajnirali spavaću sobu s umirujućim i opuštajućim ugođajem spa odmarališta, ključno je riješiti se nereda. Što vam je zapravo potrebno? Nakon odabira najvažnijih predmeta, organizirajte predmete koji su vizualno neuredni u ladicama ili posudama prirodnih materijala te omogućite praktičnim rješenjima da postanu prekrasne glavne točke.


VIŠE O TEMAMAkupaoniceuređenje domainterijeriIkeakako urediti kupaonicu
Povezano