5 jednostavnih frizura koje će uvijek biti popularne

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 11.09.2020.

0

Foto: Gisele Bundchen | Pantene

Foto: Gisele Bundchen | Pantene

U svijetu frizura postoji mnoštvo trendova, ali neke klasične frizure uvijek će biti dobar odabir, a uz to su prilično jednostavne. Evo koje!

Svaka od nas ima dane kada nije zadovoljna izgledom svoje kose, i često nismo sigurne kako popraviti frizuru. Donosimo vam 5 stylinga koji odgovaraju svima bez obzira na oblik lica i struktur kose, a veoma ih je lako napraviti.

1. Valovita kosa, kao s plaže, poput one Rosie Huntington-Whiteley


Sve što trebate je sprej od morske soli i figaro.

2. Niska pundža poput Victorije Beckham


Niska pundža nije komplicirana, a dat će vam dozu elegancije

3. Razdjeljak na sredini i glatka kosa poput Emilije Clarke


Ako samo promjenite svoj uobičajeni razdjeljak, već ćete izgledati drugačije. Kosu možete i ispeglatim baš kao što radi Emilia Clarke.

4. Visok rep poput Kathryn Newton


Ako kosu stavite u visoki rep, možete dobiti styling dobar čak i za važne događaje. Za dobar efekt, skupivši kosu u rep, na dlanove poprskajte malo laka i njime zagladite neposlušne vlasi.

5. Fenomenalan volumen poput Gisele Bündchen

View this post on Instagram

Coming soon... ✨ Em breve...

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on


Ako imate kovrčavu kosu, bit će puno lakše ponovno stvoriti ovaj volumen, ako ne - nije problem, samo morate malo raditi na tome. U prvom slučaju na osušenu kosu možete nanijeti malo pjene, sakupiti je u visoku punđu te pričekati nekoliko sati. U drugom ćete slučaju morati koristiti figaro. Nakon njega nagnite glavu prema dolje, raširite kovrče prstima i učvrstite lakom.

VIŠE O TEMAMAfrizurenjega kose
Povezano