5 hidratantnih pudera koji će vas spasiti ako imate suhu kožu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 10.10.2023.

0

Sjajni hidratantni puderi

Sjajni hidratantni puderi

Suha koža je problem s kojim se susreću brojne žene, no to ne znači da treba izbjegavati make-up, već ga samo prilagoditi - primjerice s nekim od ovih pet odličnih hidratantnih pudera.

Suha koža je problem s kojim se susreću brojne žene i često odustaju od nanošenja make-upa budući da teški proizvodi mogu dodatno isušiti kožu, a i na suhoj koži koja se ljušti mogu izgledati neugledno. Ipak, tome se problemu da doskočiti, prije svega dobrom pripremom kože i odabirom odgovarajućih proizvoda. Prije svega, potrebno je investirati u kvalitetan puder s hidratantnom formulom koji neće samo prikrivati nepravilnosti, već i dodatno njegovati kožu.

Prije samog nanošenja pudera, ako imate suhu kožu, važno ju je dobro pripremite. Započnite s pilingom kako biste uklonili sve mrtve stanice kože koje su se nakupile na vašem licu, a potom nanesite hidratantnu kremu. Sada ste spremni za nanošenje hidratantnog tekućeg pudera. U nastavku smo izdvojili pet odličnih koji će savršeno prekriti baš sve nepravilnosti na vašoj koži i koji će izgledati besprijekorno tijekom cijelog nošenja, a koji istovremeno i njeguju kožu te joj daju dodatnu dozu hidratacije.

1. Artdeco - Rich Treatment Foundation


Foto: Artdeco

Foto: Artdeco


2. Collistar - Deep Moisturizing Foundation


Foto: Collistar

Foto: Collistar


3. Wet n Wild - Foundation Fond De Teint


Foto: Wet n Wild

Foto: Wet n Wild


4. Dermacol - Collagen Make-up


Foto: Dermacol

Foto: Dermacol


5. Revolution - Conceal & Hydrate Foundation


Foto: Revolution

Foto: RevolutionVIŠE O TEMAMAArtdecoCollistarWet n wildDermacolrevolutionmake-uppuderitekući puderi
Povezano