5 hidratantnih krema koje će vam trebati ove jeseni

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 14.10.2021.

0

Hidratantne kreme

Hidratantne kreme

U hladnom dijelu godine, neophodna je kvalitetna njega kože kako ne bi došlo do njenog isušivanja i oštećivanja, zato smo izdvojili pet najboljih krema koje morate isprobati.

Jesen nam je stigla i sa sobom donijela brojne promjene, kako u naše garderobe, tako i u kozmetičke torbice. Ono što je u ovom hladnom dijelu godine apsolutno neophodno je kvalitetna njega koja će zaštititi kožu od niskih temperatura, vjetra te suhog zraka u grijanim prostorijama. Kako bi naša koža ostala zdrava i meka, potrebno je svojoj beauty rutini dodati bogatu hidratantnu kremu te ne preskakati njezino nanošenje nakon svakog tuširanja.

Ako još niste, svojoj biste kolekciji kozmetike obavezno trebali dodati barem jednu kvalitetnu hidratantnu kremu za tijelo čija će bogata formula čuvati vašu kožu tijekom cijele jeseni i zime. Na beauty se tržištu mogu pronaći brojne različite kreme, a mi smo izdvojili pet najboljih u koje se uistinu isplati investirati. Isprobajte ih što prije i zaštitite svoju kožu na vrijeme!

1. Garnier - Bio Argan Balsam


Foto: Garnier

Foto: Garnier


2. Ziaja - Hydrating Care Balsam


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Neutrogena - Hydro Boost Body


Foto: Neutrogena

Foto: Neutrogena


4. Bioderma - Atoderm Cream


Foto: Bioderma

Foto: Bioderma5. Uriage - Xémose Anti-Itch Soothing Oil Balm


Foto: Uriage

Foto: UriageVIŠE O TEMAMAGarnierZiajaNeutrogenaBiodermaUriagekremehidratantne kremekreme za tijelo
Povezano