5 proljetnih paleta sjenila na našoj wish listi

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 24.04.2024.

0

Odlične palete sjenila

Odlične palete sjenila

Palete sjenila su odlične jer sadrže više nijansi koje možemo kombinirati i s kojima možemo eksperimentirati, a mi smo za vas pronašli 5 divnih za proljeće i ljeto pred nama.

Kada govorimo o make-upu, postoje neki neizostavni proizvodi koje moramo imati u svojim kozmetičkim torbicama. To su puderi, maskara, korektor, ali i neki drugi nužni za kreativan makeup. Među njima su, bez sumnje, i palete sjenila koje su vrlo praktične jer sadrže više boja i nijansi koje možemo kombinirati i tako dobiti mnoštvo različitih make-up look-ova. Zato, u kozmetičkoj vam torbici nije potrebno milijun različitih sjenila, već samo jedna dobra i efektna paleta.

Istražili smo kakve se to palete sjenila mogu pronaći u našim omiljenih beauty trgovinama i za vas izdvojili pet odličnih, čije će vas nijanse osvojiti već na prvu. Ovog proljeća nosit ćemo nude, neutralne nijanse, no povremeno ćemo se poigrati i s nekim vedrijim, svjetlijim bojama. U svakom slučaju, koje god kombinacije preferirate, ove palete će vam dati širok izbor različitih make-up dizajna koje ćete moći isporbavati i uključiti svoju kreativnu stranu.

1. Max Factor - Masterpiece Nude Palette


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


2. Essence - The Rose Edition Eyeshadow Palette


Foto: Essence

Foto: Essence


3. Revolution - X Nikki Lilly Eyeshadow Palette


Foto: Revolution

Foto: Revolution


4. Catrice - The Dusty Matte Eyeshadow Palette


Foto: Catrice

Foto: Catrice


5. NARS - Afterglow Eyeshadow Palette


Foto: NARS

Foto: NARSVIŠE O TEMAMAMax FactorEssenceRevolutionCatriceNarspaletepalete sjenilasjenilamake-up
Povezano