5 crtića koje ne smijete propustiti u veljači

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.02.2022.

0

Kako je Gru ukrao mjesec © 2010 Universal City Studios Productions LLLP.  All Rights Reserved.

Kako je Gru ukrao mjesec © 2010 Universal City Studios Productions LLLP. All Rights Reserved.

Od Drakule do morskih pasa – svako popodne u veljači rezervirano je za dobru zabavu, a za vas smo izdvojili neke najzanimljivije naslove

Veljača, mjesec zaljubljenih – u crtane filmove! Nakon napornog radnog dana, bilo da je proveden u vrtiću, školi ili na poslu, vrijeme je za opuštanje i smijeh do suza uz najpoznatije animirane likove. Od Drakule do morskih pasa – svako popodne u veljači rezervirano je za dobru zabavu, a za vas smo izdvojili neke najzanimljivije naslove.

Kako je Gru ukrao mjesec (3. veljače, 16 sati)

Što je najzločestije što ste ikada napravili? Mrzovoljni Gru uživa raditi sve nepodopštine, a njegov sljedeći veliki plan uključuje Mjesec – kojeg planira ukrasti! U svom skrivenom skrovištu ispod kuće u veselom predgrađu sa svojim malim pomoćnicima, Gru je osmislio opaki plan koji će mu iznenadno pokvariti tri djevojčice – Mara, Anja i Edita. One postaju Gruov najveći izazov nakon što ga zavole i požele da je upravo on – njihov tata.

Riba ribi grize rep (7. veljače, 16 sati)

Najpoznatiji morski pas Don Lino vlada cijelom ribljom zajednicom. Frankie i Lenny njegovi su sinovi i potpune suprotnosti – jedan je nemilosrdni mesožder baš kao i otac dok je Lenny crna ovca obitelji jer je odlučio postati vegetarijanac. Stvari u obitelji zakompliciraju se kada Oscar, ambiciozna ali sitna riba postane heroj zbog Frankeijevog ubojstva. Hoće li se Oscar uspjeti izvući iz ove nevolje?

Madagaskar (18. veljače, 16 sati)

Madagaskar © 2005 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

Madagaskar © 2005 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

Svi jedva čekamo sunčane i toplije dane, a posebno jedan poznati lav koji uskoro slavi rođendan. Ove veljače pravu avanturu doživjet će posjetitelji, ali i životinje  zoološkog vrta u New Yorku. Alex, Marty, Melman i Gloria ni ne slute da će jedna proslava rođendana i želja za rodnim krajem ubrzo rezultirati uzbudljivim putovanjem u daljinu. Koga će sve upoznati?

Hotel Transilvanija (8. veljače, 16 sati)

Ako se ovih dana osjećate umorno, predlažemo da vaše sljedeće odredište bude Drakulin luksuzan hotel s pet zvjezdica! Ondje  će vas dočekati neka od najpoznatijih čudovišta kao što su Frankenstein i njegova supruga, čopor strašno slatkih vukodlaka, Mumija, Nevidljivi čovjek i brojni drugi. U nastojanju da spriječi svoju kćer Maju od odlaska u pustolovinu, Drakula niti ne sluti da će prava opasnost, dječak Ivica, poremetiti sve njegove planove.

Shrek (11. veljače, 16 sati)

Shrek je zeleno čudovište, mrzovoljan po prirodi, a dodatno ga razljuti kada njegova mirna šuma postane dom i sklonište za sva bića iz bajke koje tamo potjera lord Farquaad. U želji da ga ostave na miru, Shrek traži od lorda Farquaada da primi natrag bića iz bajke. Kako bi se to ostvarilo, Shrek će mu morati dovesti princezu Fionu koju planira oženiti i tako postati novi kralj. Na čiji šarm će pasti princeza i može li brbljavi magarac omekšati Shreka – saznat ćemo na FOX Movies kanalu.


VIŠE O TEMAMAcrtani filmoviFox MoviesShrekKako je Gru ukrao mjesec
Povezano