5 bestseler parfema iz Zare koje morate isprobati

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 07.11.2023.

0

Sjajni parfemi iz Zare

Sjajni parfemi iz Zare

Zarini parfemi cijenom su pristupačni, a istovremeno sjajno mirišu i dugo traju pa ih se zaista isplati imati u beauty kolekciji, zato smo za vas pronašli pet najpopularnijih koji će vas oduševiti.

Jesenska je sezona savršeno vrijeme za nove početke, nove odjevne komade, nove modne dodatke, nove beauty proizvode i naravno - nove mirise. Upravo je parfem ono što nas prati cijeli dan, od dugih radnih dana i poslovnih sastanaka pa sve do opuštajućih večernjih izlazaka, zato nam je važno da bude kvalitetan kako s vremenom ne bi izgubio miris i naravno, da lijepo miriše. Kako biste pronašli svoj novi parfem, ne morate dugo tražiti i potrošiti puno novaca jer mi smo tu da vam pomognemo.

Iako neki preferiraju parfeme poznatih brendova i uglavnom nose jedan “signature” miris, drugi u svojoj parfemskoj kolekciji ipak vole imati više bočica. Kao savršen spoj cijene i kvalitete, istaknuli su se Zarini parfemi koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije beauty entuzijaste. Zavirili smo na njihovu listu najprodavanijih parfema čija popularnost potvrđuje kvalitetu i divan miris i izdvojili pet sjajnih koje morate što prije isprobati,

1. Zara - Red Temptation


Foto: Zara

Foto: Zara


2. Zara - Hypnotic Vanilla


Foto: Zara

Foto: Zara


3. Zara - Golden Decade


Foto: Zara

Foto: Zara


4. Zara - Violet Blossom


Foto: Zara

Foto: Zara


5. Zara - Sublime Epoque


Foto: Zara

Foto: ZaraVIŠE O TEMAMAZaraparfemimisirijesenski parfemi
Povezano