4711 Acqua Colonia donosi nove sezonske mirise za hladnije dane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.10.2019.

0

4711 Acqua Cotton & Almond i Pomegranate & Eucalyptus

4711 Acqua Cotton & Almond i Pomegranate & Eucalyptus

U skladu s hladnim godišnjim dobom kuća mirisa 4711 i ove godine sa svojom omiljenom serijom mirisa Acqua Colonia objavljuje dvije ograničene kreacije: Cotton & Almond i Pomegranate & Eucalyptus

Objema novim varijantama 4711 Acqua Cotton & Almond i Pomegranate & Eucalyptus trenutno sezonsko izdanje nadovezuje se na koncept uspjeha prethodnih godina: Ponovno se svježe nijanse zimskih mjeseci ujedinjuju s toplim, blagotvornim nijansama. Iz toga proizlazi uzbudljiv mirisni kontrast koji ujedinjuje ono najbolje iz oba svijeta – i koji čini da je laganu vrstu mirisa Eaux de Cologne s parfumerskim zahtjevom moguće doživjeti i zimi. Onda kad tražimo tjelesni i duševni mir i kad raste snažna potreba za nježnim sredstvima za popravljanje raspoloženja. Novo sezonsko izdanje stvara ugodne trenutke dobrog osjećaja u kojima se možemo omotati ugodnim aromama pamuka i badema ili stvoriti novu energiju pomoću poticajnog, svježeg mirisa šipka i eukaliptusa.

4711 Acqua Cotton & Almond

4711 Acqua Cotton & Almond

4711 Acqua Cotton & Almond

Meki, kremasti akordi bademovog mlijeka nježno su omotani u blago-baršunaste cvjetove pamuka. Pamuk i badem u mirisu zajedno razvijaju svoju punu ljepotu i stapaju se u blagotvornu kompoziciju. Kreacija koja nas grli kao mekana deka i pritom daje dobar osjećaj i sigurnost. Čarolija od bijele, baršunaste mekoće.

Pamuk predstavlja čistu mekoću i pudrastu mirisnu notu koja omata i u ovom mirisu je u prvom planu te ostavlja osjećaj neopterećene udobnosti.

Badem se u ovoj kompoziciji istodobno pronalazi u dvije nijanse: usađen u miris kao nježno bademovo mlijeko i kao suptilna asocijacija na marcipan koja kreaciji daje svoju toplinu.

4711 Acqua Pomegranate & Eucalyptus

4711 Acqua Pomegranate & Eucalyptus

4711 Acqua Pomegranate & Eucalyptus

Sočno-senzualne voćne note povezuju se s osvježavajućom živahnošću – kao ohrabrujuć osmijeh u hladnom zimskom danu. Pomoću ove kompozicije oraspoložujemo se budući da voćno-kiselkasti miris mogranja aktivira osjetila, a aromatično-zeljasta svježina eukaliptusa pomaže nam da razbistrimo misli. Oba sastojka u trendu simboliziraju zdravlje i dobar osjećaj te se ujedinjuju u miris koji daje energiju, novu snagu.

Šipak sa svojom intenzivno tamnocrvenom bojom već samo optički tipično je zimsko voće. Ta superhrana ovoj kreaciji koja aktivira u uzmahu daje njezinu crvenu voćnu notu i slatkom kiselošću razvija raznoliki mirisni doživljaj koji daje energično i pozitivno raspoloženje.
Zelena nota eukaliptusa daje ovoj mirisnoj kompoziciji njezin osvježavajući i poticajni kontrast. Eterično ulje te biljke čini aromatičnu, poticajnu komponentu. Ne kaže se bez razloga da eukaliptus oživljava iscrpljen duh.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiAcqua Colonia




Povezano