4 ljetne frizure koje možete napraviti sami

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 06.07.2020.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Za divnu i romantičnu frizuru nije potreban odlazak frizeru, nego samo malo kreativnosti i strpljenja - donosimo odličan video koji će vas inspirirati

Svaka žena sanja o savršenoj romantičnoj frizuri na kojoj će joj zavidjeti. Ponekad odlazak frizeru nije moguć, zato smo pronašli video koji će vam pomoći da divnu frizuru napravite sami.

Uz ovaj jednostavan video tutorial naučit će te rekreirati čak četiri različite frizure koje su apsolutno savršene za ljeto i vruće dane koji su nam stigli.

Sve što vam je potrebno su gumice za kosu te praktične ukosnice, kao i malo kreativnosti i strpljenja. Uz samo malo vježbe postat ćete pravi majstor u stiliziranju kose!Ovog će ljeta biti izuzetno popularne trendi pletenice koje je vrlo jednostavno isplesti u kratkome vremenu, a koje su odličan izbor za godišnji odmor. Osim toga, nosit ćemo i elegantne punđe koje se predivno slažu sa svim romantičnim ljetnim modnim kombinacijama. Ako se osjećate nadahnuto i želite isporbati neki novi styling, ovo je bez sumnje članak za vas.

VIŠE O TEMAMAFrizureljetne frizurepletenicevideo
Povezano