4 beauty trika za glamurozne trepavice

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 20.10.2021.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Isprobajte naša četiri glavna savjeta te uživajte u glamuroznim trepavicama nevjerojatnog volumena na kojima će vam zavidjeti.

Svaka žena sanja o zavodljivom pogledu sa gustim i dugim trepavicama koje oduzimaju dah, zato prilikom nanošenja make-upa, najčešće najviše pažnje posvećujemo upravo očima. U nastavku smo izdvojili četiri najvažnija trika koja preporučuju profesionalni vizažisti, a koji će vam pomoći da u trenu dođete do savršeno glamuroznih trepavica i neodolijivog pogleda.

1. Njega trepavica

Prije nego što uopće počnemo govoriti o nanošenju make-upa, važno je spomenuti kako se o trepavicama treba brinuti, jednako kao što se brinemo i o koži. Investirajte u kvalitetan serum za rast i jačanje trepavica te ga nanosite redovito, a pogotovo prije nanošenja maskare kako biste postigli što besprijekorniji izgled.

2. Pronađite odgovarajuću maskaru

Na beauty se tržištu može pronaći izuzetno velik broj maskara različitih formula, zato je vrlo važno pronaći onu koja odgovara vašem tipu trepavica. Primjerice, ako su vaše trepavice kratke, odaberite maskaru čija je formula namijenjena produživanju, a ako su rijetke, odaberite maskaru koja daje volumen. Također, vodite računa o četkici maskare.

3. Uvijač

Prije nanošenja maskare, svakako se preporuča korištenje uvijača za trepavice. On će trepavice savršeno uvinuti te ih vizualno učiniti dužima, a i vaše će oči djelovati puno veće i otvorenije. Za ekstra dobar efekt, možete ga i ugrijati prije korištenja.

4. Nanošenje maskare

Za što bolji efekt, potrebno je maskaru nanijeti pravilno. Nakon što izvučete četkicu, odstranite višak proizvoda na njoj. Počnite s nanošenjem što bliže korijenu trepavica, lagano njišući četkicu lijevo-desno prije nego što ju provučete prema vrhovima trepavica. Ako iz prve niste zadovoljni, ponovite postupak još nekoliko puta. Razlika će biti nevjerojatna!


VIŠE O TEMAMABeautymake-upmake-up savjetibeauty savjetitrepavicemaskare
Povezano