3D printer za šminku ispisuje 16,7 milijuna boja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.06.2020.

0

Foto: Foreo, Mink

Foto: Foreo, Mink

Uređaju je potrebno otprilike 15 sekundi da za vas isprinta makeup u željenoj nijansi i šminka je odmah spremna za nanošenje

Beauty-tech svijet najbolje je opisati kao izuzetno uzbudljiv. To je polje orijentirano na potrošača kojem je personalizacija važna, a inovacije su neophodne. Nije ni čudo što svake godine izlaze impresivni proizvodi i nove tehnologije. Jedna od njih je 3D printer za šminku.
Zamislite da fotografirate prekrasan zalazak sunca, psa vašeg susjeda ili svježe jagode, a zatim to pretvorite u šminku. Nemoguće, zar ne? Ne više. Tvrtka pod nazivom Mink to je pretočila u stvarnost svojim 3D pisačem šminke. Pisač je težak manje od kilograma i ispisuje preko 16,7 milijuna različitih boja.
Kako radi? Učitate bilo koju sliku u aplikaciju i pritisnete slanje za ispis. Uređaju je potrebno otprilike 15 sekundi da za vas isprinta makeup u željenoj nijansi i šminka je odmah spremna za nanošenje. Ah, ta čuda tehnologije!

VIŠE O TEMAMAForeoMink Beauty3D makeup
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se