30 neodoljivih torbica i ruksaka u bojama proljeća 2019.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.02.2019.

73

Pastelne boje i zemljani tonovi inspiracija su nove Carpisa proljetne kolekcije torbica iz koje smo izdvojili 30 ključnih modela

Romantična i ženstvena, a istodobno istančana i funkcionalna, Carpisa proljetna kolekcija nudi bogat izbor, od torbica za ekskluzivna večernja druženja do ruksaka koji su savršeni za putovanja izvan grada.

Pastelni uzorci dominiraju kolekcijom i isprepliću se s mekim linijama, bilo da se radi o minimalističkoj torbi za dnevni outfit ili elegantnom koferu za putovanja.

Mini ruksak u rozoj pastelnoj boji s metalnim detaljem u obliku srca naglasit će romantičnu stranu proljeća i uklopiti se u nježne proljetne ideje outfita.

Za nezaboravne partije tu su satenske torbice iz Cruz kapsulne kolekcije sa svjetlucavim detaljima i perlama, koje se mogu nositi na više načina - na ramenu ili kao pismo torba u ruci.

Carpisa modni dodaci, u proljetnoj varijanti, dolaze  u antilop i rafija materijalima, s toplim tonovima koji su jedinstveni po živopisnim etničkim detaljima.

Žuta, narančasta i fuksija, s druge strane, miješaju se s uzorcima lišća, voća i cvijeća, stvarajući eksploziju boja kojom Carpisa slavi prirodu u svojoj vitalnoj snazi.


VIŠE O TEMAMAtorbiceCarpisatorberuksaciclutch torbicetorbice za izlaskekožne torbe
Povezano