30 najboljih ELFS kombinacija za zimu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.11.2016.

332

Elfs, jedan od najpopularnijih hrvatskih modnih brandova, s veseljem predstavlja lookbook za aktualnu jesensko-zimsku sezonu

Najljepši komadi iz aktualne jesensko-zimske kolekcije zaživjeli su u novom ELFS lookbooku. Inspiraciju za svoju novu kolekciju pronašli su u različitim dekadama prošlog stoljeća, što možemo vidjeti  iz samih odjevnih komada - haljine dostojne crvenih tepiha, muške i ženske parke, te topli kaputi koji će nas grijati još mnogo sezona...

Kolekcija je upotpunjena modnim dodatcima u vidu ikoničnih ELFS torbi i tenisica.

Boje su kao i tipične na hladnije dane - zagasite, ali i glamurozne, romantične, baš kakve su, pune oprečnosti, bile i različite dekade u kojima su pronašli inspiraciju.

Fotografiju potpisuje Danijel Galić, a modeli su Magdalena Gero, Paula Puškaš, Kim Kosanović, Lucija Beden, Lorena Kovač, Iva Bandalo, Nikolina Hudolin, Filip Pušec, Anamarija Crnoja, Ana Kurobasa, Paula Buljan, Nikolina Miletić, Lucana Mirko, Mia Matić, Drago Pezić, Petra Budmilić, Petar Puškarić, Jelena Huđek, Sara Đurić, Ivana Vukušić, Petra Mišić, Anela Plazonić i Gordana Dude.

VIŠE O TEMAMAbaloneriElfshaljinejakneDanijel Galićtenisicetorbe
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se