Tri modne kombinacije za školarce

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 08.09.2020.

0

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Kad školsko zvono zazvoni, ove tri modne kombinacije obožavat će svi školarci, ali i oni koji su svoje školske dane odavno završili

Nakon ljetnih radosti vrijeme je za nove školske obaveze, radosti i druženja. Nova školska godina sa sobom nosi i nove trendove. Nakon japanki i kratkih hlačica na red dolaze komadi prikladniji za školske hodnike. Vrijeme je za shopping kako bismo ormare napunili nekim novim, modernim i cool komadima.

Kad školsko zvono zazvoni, ove tri modne kombinacije obožavat će svi školarci, ali i oni koji su svoje školske dane odavno završili.

Traper  + bijele tenisice

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Traper nikada ne izlazi iz mode. Ne, to nije još jedan u nizu modnih citata, već prava istina. Bilo da je riječ o hlačama, košulji ili jakni, traper je nepogrješiv izbor posebno kada je riječ o odabiru idealnog modnog komada za školu. U kombinaciji s jednostavnim i udobnim bijelim tenisicama traper čini ultra modernu kombinaciju koju neće zaobići ni jedan školarac. Ove se sezone nose svi modeli trapera: od ispranog do originalno plavog ili trapera u bojama.

                          

Ruksak + dukserica

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Ruksaci su apsolutni vladari školske mode. Dobar su izbor za sve školske, ali i izvanškolske aktivnosti. Osnovno pravilo je da budu što veći jer u njih moraju stati sve knjige, tablet, mobitel i sve ostalo što je potrebno za dobivanje petica. Ruksak i dukserica jedna su od omiljenih kombinacija za svakodnevne školske dane.
                    

Isprana majica + niske čizme

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Ovaj je spoj preplavio ulice velikih modnih središta kao što su New York, Pariz ili Rim. Tko kaže da ga ne možemo preslikati na školske hodnike? Radi se o odvažnoj modnoj kombinaciji koju vole svi buntovnici. Niske čizme odličan su izbor za hladnije dane kada je važno da stopala budu suha i na toplom.

Prije nego počne biranje novih kombinacija za početak škole, važno je imati na umu kako svaki komad treba biti udoban i praktičan. Pritom ne treba žrtvovati modu i stil. Moda je još jedan način kako se može pokazati stav. Sretna školska godina!


VIŠE O TEMAMAdječja obućaDeichmannruksacidječje tenisicetenisice za školarce
Povezano