3 jednostavne manikure za Valentinovo koje možete kreirati sami

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 02.02.2022.

0

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Bliži nam se dan zaljubljenih, zato smo izdvojili tri šarmantne i prigodne manikure koje možete kreirati sami, bez odlaska kozmetičaru.

Bliži nam se Dan zaljubljenih, vrijeme kada se posvećujemo onim najdražim osobama. Na taj dan, misli su nam zaokupljene našom boljom polovicom i različitim kreativnim načinima kako ju iznenaditi, bilo da se radi o savršenom poklonu, ili pak romantičnom spoju u kojem će uživati. Osim toga, Valentinovo je i dan kada se volimo posvetiti sebi i biti najbolje verzije sebe, a jedan od načina na koji to možete i učiniti je i nova, šarmantna manikura.

Za savršenu manikuru nije uvijek potreban odlazak kozmetičaru, a mi smo se pobrinuli da svoje nokte ove godine možete urediti i sami. Izdvojili smo kratak i jednostavan video tutorial koji će vas naučiti kreirati tri šarmantne i elegantne manikure koje možda inače ne biste isprobali, a koje su apsolutno savršene za Valentinovo koje nam se bliži. Sve što vam je za njih potrebno jest nekoliko lakova za nokte i malo mašte.U videu možete naučiti kreairati čak tri jednostavne manikure s bojama koje uvijek povezujemo s danom zaljubljenih, a to su crvene i ružičaste nijanse. Naravno, svaku od ovih manikura možete prilagoditi svojem stilu i ukusu, a za kakve se god nokte na kraju odlučili, sigurni smo da će biti divni!


VIŠE O TEMAMAManikureyoutubevideinail arttutorialinokti
Povezano