2Cellos večeras i sutra u Madison Square Gardenu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.12.2013.

0

2Cellos

2Cellos

Nakon svojih solo točaka, Luka i Stjepan pridružit će se Eltonu Johnu te zajedno s njim svirati ostatak koncerta

Luka Šulić i Stjepan Hauser (2Cellos) večeras (utorak 3. Prosinca) i sutra (srijeda 4. Prosinca) nastupaju u kultnom Madison Square Gardenu u New Yorku, u sklopu svjetske turneje Eltona Johna na kojoj svojim aranžmanima otvaraju njegove koncerte te konstantno očaravaju sve prisutne svojom osebujnom i žestokom svirkom!

Suvišno je uopće komentirati što za jednog glazbenika znači nastupiti u Madison Square Gardenu

Nakon svojih solo točaka pridružit će se i samoj legendi te zajedno sa njim svirati ostatak koncerta. Nakon New Yorka odmah putuju u Europe, gdje će s Eltonom do Božića nastupiti i u drugim kultnim dvoranama poput pariške Olympije - i to tri večeri za redom! Osim Pariza, nastupit će i u Moskvi, Pragu, Stockholmu, Oslu, Brusselexu, Istanbulu... Njihova nadolazeća Japanska turneja, koja je zakazana za ožujak sljedeće godine, već je rasprodana, i to u šokantnih sat vremena!

"Suvišno je uopće komentirati što za jednog glazbenika znači nastupiti u Madison Square Gardenu! To je Meka za sve glazbenike, predstavlja vrhunac karijere i san svakog glazbenika", komentiraju Stjepan i Luka

Nedavno je izašao i DVD 2CELLOS Live at Arena Zagreb u nakladi diskografske kuce Sony, te je u prodaji diljem svijeta. Trenutno obara sve rekorde u Brazilu i Japanu gdje se prodaje u iznenađujuće visokoj nakladi, a uskoro izlazi i u SAD-u. Izdavač za Hrvatsku je Menart.

Pogledajte djelicak ludnice koja je zavladala te noći u zagrebačkoj Areni:
VIŠE O TEMAMA2CellosLuka ŠulićStjepan HauserMadison Square Garde
Povezano

Hauser gost na novom albumu U2-a

Zanimljiva suradnja

Hauser gost na novom albumu U2-a