2Cellos predstavljaju novi album - In2ition

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.10.2012.

0

2Cellos - In2ition

Novi album 2Cellosa, nazvan In2ition, producirao je legendarni Bob Ezrin

2Cellos - In2ition

Nakon što su poznate glazbene zvijezde i publiku osvojili obradom pjesme "Smooth Criminal" Michaela Jacksona, uspješnim albumom prvijencem te koncertima, 2Cellos predstavljaju novi album.

Unatoč burnom rasporedu i turneji diljem svijeta Luka Šulić i Stjepan Hauser pripremili su nam album "In2ition" koji je obilježila brojka 2.

Luka i Stjepan su ovaj naziv odabrali zbog snažne intuicije i kemije između njih dvojice. Usto, ovo im je drugi album i brojka 2 se savršeno uklopila u naziv.

Novi album je producirao legendarni Bob Ezrin, kojeg su tijekom karijere angažirale i glazbene legende Pink Floyd, Deep Purple, Kiss, Peter Gabriel, Alice Cooper...

Album izdaje Sony Masterworks - na japanskom tržištu 9. studenog 2012., 22. siječnja u Americi te 21.siječnja u ostatku svijeta te u Hrvatskoj te Hrvatskoj gdje će ga distribuirati Menart!

"Veoma smo ponosni na ovaj novi album! Činjenica da ga je producirao legendarni Bob Ezrin je nevjerojatna, a da nam je netko prije godinu dana nabrajao imena koja će gostovati na ovom albumu, nasmijali bismo se i odmahnuli rukom!
Naime, tu su pjevačke legende Elton John i Zucchero, gitaristicki virtuoz Steve Vai, superzvijezda klasične glazbe, pijanist Lang Lang, Naya Rivera is serije Glee... Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila naš album i dodala jednu novu dimenziju našoj glazbi", kažu Luka i Stjepan.

Kako je izgledao rad na albumu i tko im sve od poznatih svjetskih glazbenika gostuje na novim pjesmama, pogledajte u mini dokumentarcu:
VIŠE O TEMAMA2CellosLuka ŠulićStjepan HauserSony MasterworksBob Ezrin
Povezano