25 trendovskih komada na našoj blagdanskoj listi želja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.12.2018.

9

Osim dobrih Dieselovih misli, tu je i 25 opasno dobrih komada, od tenisica i ruksaka do fenomenalnih traperica i jakni u kojima nećete proći nezamijećeno

Zima je i službeno stigla, a to znači da svi postajemo zaposleniji: sezona je darivanja. Znate ono ludo vrijeme kada trčite naokolo u potrazi za nečim posebnim: savršenim poklonom kako biste pokazali nekome da ste mislili na njega/nju. Jer bez obzira na to što kupili – od čarapa do sportskog auta – misao se računa jel’ tako?

Diesel

Diesel

Diesel je došao do rješenja: zašto ne pokloniti misao? Osobno je i isporučuje dugogodišnju mantru. Pakirano u premium staklenu kutiju, život će vam učiniti jednostavnijim a nekog učiniti sretnijim.Koncept  darivanja misli prikazan je kroz seriju kratkih filmova. U njima možete vidjeti smiješne poklone i neugodne situacije koje slijede; baka koja  oprezno odmotava bong, dečko svojoj djevojci poklanja portret izrađen od tjestenine I više takvih,  neželjenih scenarija.

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Ako se stvarno samo misao računa, Diesel kaže: pokloni svojim voljenima, prijateljima, kolegama, bilo kome, najbolju moguću misao.A osim dobre misli, tu je i 25 opasno dobrih komada, od tenisica i ruksaka do fenomenalnih traperica i jakni u kojima nećete proći nezamijećeno. Više u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMADieseltrapericeruksacikardiganiženske jakneženski kaputiženske trapericebomber jaknekožne jakne
Povezano