25. izdanje Sajma vjenčanja uskoro u Areni Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.01.2024.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Veljača je mjesec ljubavi - rezerviran za Sajam vjenčanja! Regionalno najveća i najraskošnija manifestacija vjenčane tematike održat će se u Areni Zagreb od 2. do 4. veljače, i to 25. godinu zaredom.

Na jubilarnom izdanju nastupit će 200 izlagača - domaći dizajneri i saloni vjenčanica, zlatari, cvjećari, slastičari, catering kuće, fotografi, dekorateri, organizatori vjenčanja te drui predstavnici iz vjenčane industrije – na više od čak 5500 četvornih metara.

Arena Zagreb, najveća dvorana u Hrvatskoj, i Sajam vjenčanja ugostit će tradicionalno nekoliko tisuća posjetitelja u tri dana održavanja manifestacije, budućih mladenaca, ali i zaljubljenika u vjenčane svečanosti. Uz prezentacije trendova u vjenčanoj modi, ove će godine ekskluzivno i po prvi puta na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb nastupiti domaći dizajneri Zoran Mrvoš i Aleksandra Dojčinović s bridal kolekcijama...

Sajam vjenčanja i zvijezde u donatorskoj akciji za udrugu Veliko Srce malom srcu

Kao nacionalni projekt Sajam vjenčanja od samih početaka ima donatorsku notu, a već šestu godinu zaredom njegovo je humanitarno djelovanje namijenjeno Udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu . Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici ove udruge. U Hrvatskoj  trenutačno živi više od 10.000 djece sa srčanim bolestima, a godišnje ih se rodi najmanje 500. Unatoč tomu, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji iznimno je niska. Stoga će zagrebački Sajam vjenčanja uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (od 7. do 14. veljače) podržati djelovanje Udruge donatorskom tombolom s bogatim fondom nagrada, a za najmlađe heroje, štićenike Udruge, zapjevat će i zvijezde – Zsa Zsa, Neda Parmać i Dino Petrić - u sklopu glazbeno-modnog događanja.

Začinite pripreme za svoje vjenčanje s dozom čarolije na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb gdje izlagači pripremaju zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi... Izdavajamo ekskluzivan paviljon by Altera inspiriran luksuzom, glamurom i blještavilom Las Vegasa! Las Altera kapelica pružit će zaljubljenim parovima priliku da dožive jedinstveno iskustvo scene vjenčanja, uz Elvisa kao glavnog glumca ove zabavne priče. Uz mnoštvo drugog zabavnog sadržaja, posjetitelje očekuju i natječaj s bogatim nagradama kao i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja...

Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova i uživajte u organizaciji vlastite vjenčane priče. Sajam se održava od 2. do 4. veljače 2024. godine, i to: petak - 14 do 20 sati; subota - 10 do 20 sati; nedjelja - 10 do 19 sati.


VIŠE O TEMAMASajam vjenčanjaArena Zagrebvjenčanicevjenčanja
Povezano