21. Cro A Porter od 3. do 6. travnja u Laubi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.02.2013.

1

Cro A Porter

Cro A Porter

Cro A Porter će se održati od 3. do 6. travnja u Kući za ljude i umjetnost Lauba u Zagrebu

Cro-A-Porter za sve zaljubljenike u modu i kozmetiku željne najnovijih trendova otvara vrata od 3. do 6.4.2013. u Zagrebu, u Kući za ljude i umjetnost Lauba. Posjetitelji i svi zainteresirani imat će priliku vidjeti i uživati u najnovijim trendovima iz modnog i kozmetičkog svijeta.

Nova i svježa energija, ključni su faktor svake nove sezone projekta Cro-A-Porter koji u vječitoj utrci s vlastitim napretkom postavlja ljestvicu sve više i više

Zagreb će tokom četiri dana, uz vrhunsku scenografiju, na pisti Cro-A-Portera ugostiti neka od najpoznatijih imena domaće modne scene te goste iz svjetskog modnog centra Berlina - Ivana Manna i Henning Linge. MAK s Teom Perićem, Matija Vuica, Borna&Fils, Hippy Garden, Boris Pavlin, Linea Exclusive, Lokomotiva, Luka, Arileo, Sonja Lamut, Jet Lag, Ivan Ledenko, Spirit by T.B., DIORALOP, Etna maar, XD Xenia Design, Madame demode & Tamara Bombardelli, Ivona Martinko, Jelena Aleksić, ELFS i ZIGMAN domaća su dizajnerska imena koja svojim snažnim modnim potpisom iz sezone u sezonu redovito oduševljavaju publiku i modnu struku. Za dozu novog modnog punjenja adrenalinom, Schwarzkopf Cro-A-Porter ove sezone predstavlja nova modna imena - pomno odabrane pobjednike s pista MODNOG INKUBATORA (Tatjana Pantoš), MODNOG ORMARA (Damir Begović) te talentirani Ivan Badanjak i Marija Pinjuh koji će zasigurno privući pažnju u vremenima koja dolaze!

Početak ovosezonskih aktivnosti obilježen je velikim modnim snimanjem na kojem su u ulozi modela nastupili sami dizajneri, te se predstavili u novom svijetlu..

"Nova i svježa energija, ključni su faktor svake nove sezone projekta Cro-A-Porter koji u vječitoj utrci s vlastitim napretkom postavlja ljestvicu sve više i više. S 21. sezonom, vrijeme je da domaća moda odraste!", izjavio je art direktor i producent Cro-A-Portera, Viktor Drago.


VIŠE O TEMAMACroAPorterIvan MannHenning LingeMatija VuicaBorna&FilsHippy GardenLinea ExclusiveLokomotivaLukaArileoSonja LamutJet LagBoris PavlinViktor Drago
Povezano