20 najljepših haljina iz ZARINE proljetne kolekcije!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.03.2017.

261

Proljetna kolekcija haljina obožavane Zare u znaku je volana, izvezenih cvjetnih motiva, kariranog uzorka, resica, prozirnih elemenata, egzotičnih printeva i osvježavajućih boja

Pred nama je ženstvena, maštovita i stilski šarolika sezona! Sve upućuje na to, a tezu potvrđuje i nova kolekcija haljina vjerojatno najtraženijeg modnog branda na hrvatskom tržištu, španjolske Zare. Roječ je o prekrasnoj i iznenađujuće bogatoj zbirci koju možemo promatrati i kao pravo ogledalo ključnih trendova za proljeće/ljeto 2017. Nije bilo lako odabrati 20 najljepših, ali mi smo se potrudili!

Ulazimo u period cvijeća i živih boja, ali to nipošto ne znači da najveći modni klasik, neuništiva mala crna haljina, odlazi na "spavanje". Upravo suprotno! Zarina kolekcija vrvi malim i srednjim crnim haljinama ukrašenim resicama te upotpunjenim prozirnim elementima, rebrastim porubima i volanima, koji su jedan od najvećih ovogodišnjih hitova.

Tražene će biti i haljine u veselim bojama poput žute i ružičaste, a na listi želja su i beskrajno romantične i ženstvene haljine s izvezenim cvjetnim motivima. Treba spomenuti i haljine sa šarenim, pomalo egzotičnim printom, idealnim za najtoplije dane, kao i modele s kariranim vichy uzorkom, koji se i ove sezone uspio "ugurati" na sve top liste modnih trendova.

Svog favorita odaberite u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAhaljineZarahaljine s volanimacvjetne haljinemidi haljinekratke haljinehaljine s printomhaljine otvorenih ramena
Povezano