19 proljetnih kombinacija + primjeri kako ćemo nositi žutu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.02.2018.

23

Tailored odijela, palazzo hlače, haljine koje igraju s geometrijom i bluze od lagane volatile tkanine samo su dio nove kolekcije Massimo Duttija

Diskretne kromatske kombinacije, ekstremna mekoća i profinjene linije. Massimo Dutti oblači ženu koja diše respektabilnom elegancijom s ponašanjem kojim pokazuje duboki način bivanja: posve jedinstven. Tailored odijela, palazzo hlače, haljine koje igraju s geometrijom, bluze od lagane, gotovo volatile tkanine, i vrlo strukturirane linije. Sezona u kojoj elegancija ima poziv na udobnost; i ženstvenost, s muškim odjekom.

Kad je riječ o muškom dijrlu kolekcije, svakodnevni komadi prirodno su raspoređeni, bez obzira na bilo kakvu umjetnu aktivnost. Svježa i drugačija kombinacija ljetnog odijela stiže u najopuštenijoj i jasnijoj avangardnoj ​​verziji. Svestrana mješavina, pogodna za bilo koje doba dana. Tone-on-tone, svježe i lagane tkanine i rezane suptilnom lakoćom uzete su u njihov maksimum ekspresije. Neobična estetika preplavila je ulicu s opuštenim oblicima, prirodnom i diskretnom paletom, te konstrukcijom s materijalima izvrsne kvalitete i izvrsnim dodirom.Ovu posebnu zbirka zastupaju četiri vrhunska modela: Jean Campbell, Aya Jones, Dorit Revelis i Hugo Sauzay. Svaka sekvenca je počast jedinstvenom duhu čovjeka i žene s teškom i suvremenom dušom.

Žuta boja vlada novom kolekcijom Massimo Duttija

Žuta boja vlada novom kolekcijom Massimo Duttija

Još jednom, fotograf Josh Olins ispunjava nepogrešivu želju za estetskim savršenstvom kroz slike; svjedočanstvo onih posebnih trenutaka u kojima se prostor i moda priliče u savršenoj simbiozi.

Kako Massimo Dutti zamišlja proljetnu sezonu, pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAžuta bojaženska odijelahaljineMassimo Duttiženske hlačeJosh OlinsJean CampbellAya Jones
Povezano