18 lookova: Poznate Hrvatice u proljetnim izdanjima na ZFD-u

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.04.2019.

12

Sedam modnih kolekcija oduševilo je brojnu publiku u zagrebačkoj Tvornici kulture, evo tko je sve od poznatih dama došao na prvu večer Zagreb Fashion Destinationa

Sinoć se u prepunoj Tvornici Kulture u Zagrebu, tražila ulaznica više. Zagreb Fashion Destination, događaj je koji je okupio mnoštvo ljubitelja mode te manifestacija na koju se s nestrpljenjem čekalo. Čast da otvori ZFD19 pripala je Lokomotivi by Lana Puljić koja je svojim odvažnim ženskim odijelima i maštovitim haljinama oduševila sve prisutne. Talijanska škola mode i dizajna – Callegari, predstavila je svoje upečatljive, zaigrane komade inspirirane stripovima, dok je modni brend Dora prvog dana Zagreb Fashion Destionationa, na pistu donio boje, zanimljive krojeve i originalnost. Svaka žena sinoć, poželjela je barem jedan komad iz suverene kolekcije brenda Identity by Igor Djuga, ovoga puta u suradnji s obućom Shoebox.hr, a optimizam i pozitivna energija, osjećali su se kada su pistom prošetale manekenke odjevene u Bubabu Design by Gorana Milaković koja je napravila veliki iskorak s novom kolekcijom. Za dozu sofisticiranosti i romantike zaslužn je Anovi by Ivona Glavaš koji je svojim nježnim bojama zavladao pistom. Stolnik je imao tu čast da zatvori prvi dan i baš kao i prošle godine, potvrdio kvalitetu hrvatskog brenda koji je uvijek prepoznatljiv, ovoga puta u suradnji s obućom Aldo.

Na ovom jedinstvenom modnom događaju, prisustvovala su i broja poznata lica poput Judite Franković, Ogi Antunac, Mie Dimšić, Tihane Harapin Zalepugin, Borne Kotromanić, Ivana Tandarića, Nenada Korkuta, Ane Begić Tahiri, Lane Gojak, Barbare Nole, Ecije Ojdanić, Ane Maras Harmander, Borisa Banovića, Tihane Lazović, Dade Ćosića, Andree Solomun, Ane Strizić, Lidije Lešić, Ivane Petković Čevre, Nine Mie Čikeš, Morane Saračević, Martine Čičko Karapetrić, Antonije Šole te mnoga druga. Za prekrasne frizure modela zaslužan je službeni hair service KEUNE team, koji je predstavio najnovije trendove za nadolazeću sezonu, dok su se za šminku pobrinuli Callegari stručnjaci.

Zagreb Fashion Destination je i ovoga puta dokazao da se radi o modnoj manifestaciji koje je vrijedna pažnje. Maštovita produkcija, trud i rad, mladi i već afirmirani dizajneri, pozitivna energija, nove ideje, sve su te komponente od kojih je ovaj projekt satkan.


VIŠE O TEMAMAZagreb Fashino DestinationJudita FrankovićOgi AntunacMia DimšićTihana Harapin ZalepuginBorna KotromanićAna Begić TahiriLana GojakBarbara NoleEcija Ojdanić
Povezano