15 savršenih ružičastih haljina za proljeće 2017.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 16.02.2017.

747

U proljeće ćemo zakoračiti u prekrasnim haljinama u blijedim tonovima ružičaste boje. Evo kako to zamišljaju Zara, H&M, Pull&Bear, Bershka i Mango!

Ružičasta boja je svuda oko nas! Kako nam se proljeće bliži, tako na policama najtraženijih modnih kuća raste i njen udio. Već smo u nekoliko navrata zaključili da je PINK ključna modna riječ prijelata iz ledene zime u ugodno proljeće, a sada idemo pogledati kako ovaj fenomen izgleda u praksi kada je riječ o haljinama, modnom simbolu ženstvenosti.

Pink će u novoj sezoni biti hit u svim mogućim nijansama, ali najbolje će prolaziti ona njezina 'vintage', blijeda i nježna izdanja. Baš u tom smjeru idu i high-street brandovi, čije su nove kolekcije preplavljene svijetloružičastim haljinama. I mini i midi i maksi modelima.

Zavirili smo na police najpopularnijih trgovina, od Zare i H&M-a do Bershke, Pulll&Beara i Manga, te odabrali 15 najljepših blijedoružičastih haljina za nadolazeće proljeće. U galeriji fotografija odaberite svog favorita!


VIŠE O TEMAMAhaljineMangoružičasta bojaroze haljinečipkaste haljinemidi haljineduge haljinePull&BearZaraBershka H&Mkratke haljinehaljine dugih rukava
Povezano