15 najboljih komada s velikog ljetnog sniženja u Bershki

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 23.06.2017.

75

Zajedno s kalendarskim startom ljeta započela su i sniženja u Bershki, a mi smo u vaše ime izdvojili 15 komada na koje vrijedi obratiti pažnju

Otprilike paralelno s kalendarskim startom ljeta započela su i velika ljetna sniženja u trgovinama Inditexovih brandova, među kojima je i Bershka. Više o samim popustima pročitajte ovdje, a u nastavku provjerite što vas to sve očekuje na policama Bershke. Uz napomenu da biste se trebali što prije otisnuti u šoping jer će oni najatraktivniji komadi vjerojatno vrlo brzo biti razgrabljeni.

U Bershki su cijene pale do čak -51%, a sniženo je skoro sve, osim novog asortimana kupaćih kostima i modnih dodataka za plažu.

Uz seriju ljetnih krpica, od kratkih traper hlača do asimetričnih topova, tu je i nekoliko neodoljivih proljetnih komada koji će dobro doći i u nadolazećoj jesenskoj sezoni. Primjer - fantastična bajkerska jakna od umjetne kože, koja je dostupna u pola cijene.

Zanimljivo je i kada je riječ o haljinama, nekoliko prekrasnih - što kratkih, što dugih - modela u najtraženijim bojama ljeta čeka vas po skoro pa prepolovljenim cijenama. TOP 15 komada, zajedno sa pripadajućim sniženim cijenama, škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAsniženjaBershkapopustištiklecipelehaljineduge haljinekožne jaknebajkerske jaknekratke hlače
Povezano