15 glamuroznih stylinga: Što poznate Hrvatice nose u prosincu?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.12.2019.

0

Kako je modni dizajner Ivan Alduk uspio izgraditi event za koji se uvijek traži pozivnica više, a gosti ne bježe s eventa već ostaju do kasno u noć?

"Nema posebne tajne osim da svemu pristupamo s puno kreativnosti i želje da u cijelom procesu maksimalno uživamo, a svake godine nastojimo produkciju i estetiku cijelog događanja dizati na što viši nivo. Atmosfera koju postignemo na tim druženjima je odraz iskrenih namjera stoga svake godine imamo slatke probleme gdje smjestiti sve uzvanike s obzirom da nam se svi rado odazovu. Stol je svake godine sve veći jer se očito dobar glas daleko čuje, a meni je i dalje najbitnije da se svi dobro zabavimo i na kraju godine proveselimo zajedničkim uspjesima" izjavio je Ivan kratko objašnjavajući tajnu uspjeha modnih projekata koje stvara pod svojim brendom ALDUK.

Blagdanska večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera svake godine postaje društveni epicentar Zagreba. Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado iščekuje zbog doista ugodne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalja. Hotel Amadria Park Capital Zagreb svojim luksuznim interijerom i uslugom je poslužio kao izvrsna kulisa ovoj raskošnoj večeri koja je započela okupljanjem i pićem dobrodošlice uz zlatni bar, a nastavila se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima koji su posluživani na bogato i ekstravagantno uređenom stolu od šesnaest metara dužine.

"Estetika naših projekata je uvijek usko vezana za dizajn koji godinama pažljivo oblikujemo, stoga je osim dragih gostiju u najnovijim Alduk kreacijama izuzetno zasjao i ekstravagantno dekoriran stol za čije je blagdansko ruho zaslužna cvijetna galerija RL. Vaze prepune visokog eukaliptusa i magnolije, posebno za ovu priliku dostavljene iz Nizozemske, u kombinaciji s bijelim cvijećem i dekorom te uz sjaj svijeća je dalo raskošan efekt ovom blagdanskom druženju" nadodao je Ivan.

Modnu priču brenda ALDUK su ispričale brojne ambasadorice koje su zasjale u raznolikim kreacijama, a među njima svakako treba izdvojiti Jelenu Rozgu, Lejlu Filipović, Anu Radišić, Anitu Dujić, Pamelu Ramljak, Ivanu Paradžiković, Jelenu Pajić, Dunju Mazzocco Drvar, Kristinu Krepelu, Ivonu Hemen, Mirnu Maras, Maru Bratoš, Petru Kurtelu, Ivanu Delač, Leu Mijatović i Ingrid Divković.


VIŠE O TEMAMAIvan AldukJelena RozgaAna RadišićAnita DujićLejla FilipovićLea MijatovićIvana ParadžikovićMirna MarasMara Bratoš
Povezano