12 stvarnih žena u emotivnoj kampanji hrvatskog branda DeLight

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.11.2018.

1

Iza dvanaest vizuala stoji 12 različitih žena, 12 sudbina, 12 poslovnih uspjeha, i na koncu, 12 žena koje prepoznaju DeLight od njegovih početaka

Drugačijom kampanjom hrvatski modni brend DeLight predstavlja ono što moda uistinu treba biti – osjećaj! Od prvog dana kada je stupio na scenu, DeLight ima jasan cilj – stvarati i kreirati modu za stvarne, ali samosvjesne i odlučne žene. Žene koje znaju što žele, žene izgrađenog stila koje slijepo ne slijede trendove, ali žele u svom ormaru vrhunski krojenu odjeću izrađenu od najboljih materijala, nosivu u svako doba dana i odjeću koja laska ženskoj figuri. Kao predvodnici trendova prvi su u sezoni jesen-zima 2016-2017. izbacili power suit koji je do danas ostao najtraženiji i najprodavaniji dio svake kolekcije, a kaputi od kašmira i vune koji odišu luksuzom i elegancijom nalaze se na listi želja mnogih žena.

"Odavno je poznato da ono što nosite utječe ne samo na percepciju ljudi o vama, nego i na vas same. Naša misija je žene učiniti sretnima. Ne stremimo kreacijama koje se obuku jednom i nikada više. Našim kolekcijama želimo vratiti duh nekih prošlih desetljeća kada se promišljalo o modi, kada su žene nosile odjeću krojenu po mjeri i pažljivo ju kombinirale s modnim dodacima. Smatramo da smo u protekle dvije godine i uspjeli u tome. Naše klijentice DeLight komade nose iz sezone u sezonu s istim oduševljenjem i srećom kao i prvoga dana. I zato smo se odlučili za ovakvu kampanju kojom želimo pokazati kako DeLight nije samo odjeća, DeLight je osjećaj." - pojasnio je Ivan Friščić, kreativni direktor brenda, ideju za kampanju.

Iza dvanaest vizuala stoji 12 različitih žena, 12 sudbina, 12 poslovnih uspjeha, i na koncu, 12 žena koje prepoznaju DeLight od njegovih početaka. Violončelistica Ana Rucner poznata po svojoj profinjenosti i eleganciji, DeLight nosi na nastupima, a prvi sinonim za njihovu odjeću je: strast. Vrckava glazbenica i radijska voditeljica Gina Victoria Damjanović, DeLight custom made komade nosi na nastupima i na svečanim događanjima, a ističe kako se u svakom osjeća baš svoja, nesputana, ali i glamurozna. Bijući poslovne bitke od Europe do Rusije i Amerike, magistra farmacije i managerica jedne od najvećih svjetskih farmaceutskih kompanija, Sanja Miletić obožava DeLight power suit u kojem se osjeća nepobjedivo, a liječnica, poznata zagrebačka dermatologinja, Željana Bolanča, tvrdi kako se u DeLight odijelu osjeća nadasve sigurna u sebe.

Moćna, jedinstvena elegantna, luksuzna samo su još neki osjećaji koje DeLight odjeća izaziva, a ovih 12 žena, zaštitnih lica ove kampanje složne su u tome da je moda za njih upravo taj osjećaj i emocija koju su pokazale u ovoj kampanji. Cilj DeLight tima je ženstvenim krojevima, modernim dizajnom i prirodnim materijalima svaku ženu prije svega obući u osjećaj nepobjedivosti i posebnosti. Ta nepobjedivost istaknuta je i kroz  Yves Saint Laurent makeup koji svakoj ženi dopušta da bude najbolja verzija sebe i da naglasi svoju individualnost.


VIŠE O TEMAMADeLightIvan FriščićAna RucnerAndrea AndrassyMila ElegovićGina Victoria DamjanovićSanja MiletićŽeljana Bolanča
Povezano