11 bež komada iz H&M-a za početak godine prepun stila

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 19.01.2021.

0

15 eura (majica)

15 eura (majica)

Bež boja bit će jedna od popularnijih boja ove godine, stoga smo izabrali neke odlične komade od kojih će vam veća poslužiti i za prijelazno razdoblje

ež boja jedna je od omiljenih boja koja je, realno, uvijek popularna, što s obzirom na mogućnosti kombiniranja nimalo ne čudi. Ove joj godine pak predviđaju još veću popularnost, stoga su police dućana već prepune bež komada.
Jedna inspirativna bež kolekcija dolazi nam iz trendovskog H&M-a iz kojeg smo izdvojili nama najljepše komade, od kaputa do haljina. Ukratko, riječ je o komadima koji će vam dobro poslužiti sada, tijekom zime, ali većinu ćete moći nositi i tijekom prijelaznog razdolja koje je, nadamo se, uskoro pred nama.
8 eura (bodi)

8 eura (bodi)

Bilo da se odlučite za oversize košulju (još jedan od modnih trendova ove godine), midi haljinu ili pak prsluk (koji je ove godine doživio veliki modni comeback), šansi za pogrešku je malo. Evo što smo sve za vas izdvojili:

10 eura (top)

10 eura (top)

20 eura

20 eura

25 eura

25 eura

30 eura

30 eura

30 eura (hlače)

30 eura (hlače)

40 eura (haljina)

40 eura (haljina)

60 eura

60 eura

60 eura

60 eura

80 eura (pulover)

80 eura (pulover)

VIŠE O TEMAMAbež bojaH&Mhaljinekaputikošuljejaknesuknjehlače
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se